Widok

Chcę umrzeć

straciłem sens życia.nie chcę już żyć i się męczyć.wrzystcy odwrócili się odemnie nawet moje dzieci,było dobrze jak pracowałem a teraz to katastrofa.żona nie pójdzie do pracy bo ma jakieś wymówki.DZISIAJ SIĘ POWIESZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
cholera jasna

ludzie w obozach przetrwali!!!!!!!!!!
:)
jest ciezko

jako nastolatka trułam sie dwa razy

nie przyznam sie do wszystkiego--co mnie spotkało
ale mozna byłoby film nakrecic

WY -FACECI --macie przynajmniej o dwa problemy mniej
przynajmniej wiekszosc z was--nikt was nie gwałci!
i nie musicie kolejny raz jechac na porodowke z pelnymi gacmi wod plodowych i strachu--o bol i o zdrowe dziecko
i rozerwana d*pe!

przestancie sie mazac

bo kobiety--musza przejsc wszystko to,co wy---wszystkie te problemy-od utraty zdrowia,pracy,przychylnosci rodziny,czci,człowieczenstwa
szacunku...po dodatkowe problemy wynikajace z bycia tylko
kobieta

uwierzcie ,ze człowiek jest
cholernie silny!!!

i nie mowic mi ,ze ja nie wiem--bo nie przezyłam wojny,spalenia i pare jeszcze tam
reszta była

wierzyc i nie poddawac sie

jak nie ta zona to druga...albo trzeci maz--bedzie tym własciwym
dzieci?---one nie musza sie z nami zgadzac
po tylku od zycia dostana
to wspoma
o swoje dbac

powoli ...wszystko malymi kroczkami --ulozy sie

ja srednio -raz na dwa tygodnie--wyje:)
i czasem pusta lodowka...
potem -mowie do siebie-"ni h... nie poddam sie
tym co chcieliby mnie widziec na dnie zrobie na złosc:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pójście do hospicjum może nie być remedium na wszystkie bolączki. Dla każdego jego problem jest największy, najbardziej bolesny i niepowtarzalny. Zależy od człowieka i jego charakteru.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tomek siwy, postąpiłeś słusznie i nie żałujesz swojej decyzji. Złe relacje można i warto odbudować. Czasami wystarczy, że człowiek zobaczy jak inni ludzie, którzy bardzo są chorzy, oddaliby wszystko, żeby być zdrowym i móc żyć, mieć siły żeby wszystko naprawić.
W hospicjum widziałam wielu takich ludzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigdy nie jest za późno na to , by zacząć wszystko od początku ... Mam nadzieję , że Zbigniew się odezwie do nas ..
rozumiem go, sam byłem w podobnej sytuacji gdy straciłem sens życia, jechałem już obwodnicą i szukałem swojego drzewa, gdy doszło do mnie, że mam jeszcze dla kogo żyć, dla córki, mieszka na stałe za granicą ale mam ją i kontakt z nią stały. Życie mi się też zawaliło, ale próbuję jakoś iść dalej, sam, nie, nie sam, z pomocą rodziny i tych nielicznych znajomych i przyjaciół. Na zrozumienie pewnych spraw potrzeba czasu, ja mam 50+ i zaczynam życie od początku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zbigniewie, odezwij się do nas.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co powoduje twoje problemy?
Przykro czytać takie słowa.
Zbyszku,a kochasz swoją rodzinę?Swoje dzieci?Chcesz je zostawić z taka traumą?Zastanów się nad tym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że Zbigniew nie bez powodu założył też konto.
Zbigniewie, gdybym miała swoje, to odezwałabym się na priv. Może podasz adres mailowy i pogadamy? Każdy ma gorsze dni.
Nie żyjemy tylko dla siebie , z pewnością jest ktoś , komu jesteś potrzebny. Zawsze znajdzie się ktoś ,kto będzie miał lepiej niż Ty ale są też ludzie , którzy mają gorzej. Życie jest pięknym darem , nie warto z niego rezygnować. .są chwile lepsze i gorsze , ale nawet te gorsze nie są powodem do odbierania sobie życia. .wielu młodych ludzi umiera z powodu chorób , choć bardzo chcieliby żyć. .nie marnuj tego, co jest Ci dane. .Czy można Ci jakoś pomóc ??
Skoro napisałeś o tym na forum, wołasz o pomoc. Jak Ci pomóc?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesz co, każdy ma w życiu wzloty i upadki.
Zamiast się wieszać przejdź się do najbliższego hospicjum i zapytaj, jak możesz im pomóc.
Nigdy nie jest tak, że masz najgorzej na świecie.
A skoro nie widzisz dla siebie sensu życia to zrób chociaż coś dla innych, bezinteresownie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (386 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Punki z Zabianki (19 odpowiedzi)

Podobno w latach osiemdziesiątych na zabiance była jakaś punkowa ekipa czy ktoś wie coś na ten...

muza na dziś (789 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry