Widok
najlepszy salon do blondów podobno jest w wejcherowie w centrum handlowym Kaszub, podobno strasznie oblegany przez blondynki i mają świetne fryzjerki szkolone specjalnie pod kierunkiem farbowania i pielęgnacji blondów, 3/4 klientek to blondynki właśnie
Ja też jestem blondynką, korzystam z usług Pani Violetty w salonie PANI we wrzeszczu przy grunwaldzkiej, jest bardzo ok
A wejcherowo znam z opowiadań znajomych, które tam chodzą. Na początku roku jedna z koleżanek robiła tam się z brunetki na platynowo i na pawdę profesjonalnie miała to wykonane a efekt był oszałamiający
Ja też jestem blondynką, korzystam z usług Pani Violetty w salonie PANI we wrzeszczu przy grunwaldzkiej, jest bardzo ok
A wejcherowo znam z opowiadań znajomych, które tam chodzą. Na początku roku jedna z koleżanek robiła tam się z brunetki na platynowo i na pawdę profesjonalnie miała to wykonane a efekt był oszałamiający
Polecam dziewczyny ze Studia Fryzur i Kosmetyki.Są fantastyczne w tym co robią.Nie jest może najtaniej,ale zawsze podchodzą do tematu z pełnym profesjonalizmem i pracują na fajnych produktach.Jeszcze nigdy się nie zawiodłam.Możesz się do nich umówić również mailowo.Adres ich strony:http://www.studiogdynia.pl
Mogę polecic salon retro atelier we Wrzeszczu. Super kosmetyki !!! Dodam że mam łuszczyce głowy a po farbowaniu u Pani Wiesi skóra się zalecza, zero szkodliwości na zniszczonej łusce wydaje mi się że to wiele mówi !!! Włosy delikatne i nawilżone... Polecam, polecam, raz jeszcze polecam!!!!!!! Jak farba to tylko tam ;) Pozdrawiam