Widok

Chciałbym kogoś poznać w Gdańsku.

Cześć, mieszkam w Gdańsku jakoś od roku, ale jakoś nie miałem ochoty nikogo poznawać, lecz jakoś ostatnio złapała mnie taka potrzeba. Szukam kogoś w wieku 15-18 lat, kto chciałby poznać kogoś nowego. Myślę, że jestem całkiem ciekawą i w sumie fajną osobą ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet niektórych słow się nauczyłeś od H. i podobnie piszesz jak on a gdzie tylko mozesz to go opluwasz:)Żal:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
A jak to się ma do reszty niniejszego wątku?

Czyżbyś imputował/a/o, że któryś z uczestników dyskusji jest ofiarą zawiści?
Przecież ani urody (która jest kwestią gustu) ani bogactwa na Forum nie widać. Są tylko słowa, które prawdy oddawać nie muszą.
Można natomiast z pewnością ocenić czyjąś mądrość czy inteligencję (a także cechy charakteru). Jednak czy można być zawistnym z tego powodu? Szczerze wątpię.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

zawiść ludzka ma różne oblicza a jednym z nich jest nienawiść do ludzi którzy są ładniejsi, bogatsi, mądrzejsi i inteligentniejsi od takich co tylko w necie znajdują sens życia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (176 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (73 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam geja (66 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry