Widok
To spóźniony refleks. Właśnie wydałam kasę na tankini, tunikę i sukienkę (plażowe).
Wakacyjny plan nabiera rumieńców.
Ps
Jeszcze zaczekaj. Może ruch w drugim ogłoszeniu wpłynie na tę propozycję.
Już raz tak tutaj miałam. Facet pisał ze mną i kilkoma innymi koleżankami. Potem nie potrafił wycofać się i mącił mi w głowie.
Relaks. Co ma wisieć, nie utonie.
Ps2
Lubię bezpośrednich ludzi. Taka jestem. Tutaj i w życiu.
Wakacyjny plan nabiera rumieńców.
Ps
Jeszcze zaczekaj. Może ruch w drugim ogłoszeniu wpłynie na tę propozycję.
Już raz tak tutaj miałam. Facet pisał ze mną i kilkoma innymi koleżankami. Potem nie potrafił wycofać się i mącił mi w głowie.
Relaks. Co ma wisieć, nie utonie.
Ps2
Lubię bezpośrednich ludzi. Taka jestem. Tutaj i w życiu.
O tem. Jam to zaniebieściła :] Do poniedziałku i ukłony dla szanownej małżonki.
https://forum.trojmiasto.pl/Poznam-Panie-Naturystki-t1160174,1,46.html
https://forum.trojmiasto.pl/Poznam-Panie-Naturystki-t1160174,1,46.html
Mhm...? Piotr, czasami brak wiadomości to dobra wiadomość ;) Uwierz Starszej Pani. Cierpliwości i spam sprawdź (?)
Ps
Nie sadzę. Obserwuję i przyjmuję do wiadomości, że na wszystko jest miejsce w przestrzeni.
Topik, który poruszasz, w o g ó l e nie interesuje mnie. To są drogie rzeczy... ten cały "brak zobowiązań" ;), zwłaszcza kiedy odkrywasz, że legendą i bajką ze mchu i paproci jest, co głosi się o facetach, a raczej wy sami, o sobie rozgłaszacie.
Nah... Piotr, daj spokój. Bądź cierpliwy. Lubicie gierki i trudne zdobycze, a nie konkret i kawę na ławę. Relaks. Pewno trafiła Ci się kobieta z klasą, która przestrzega konwenansów.
Idę, szydełkować płaszczyk przeciwdeszczowy ;)
Ps
Nie sadzę. Obserwuję i przyjmuję do wiadomości, że na wszystko jest miejsce w przestrzeni.
Topik, który poruszasz, w o g ó l e nie interesuje mnie. To są drogie rzeczy... ten cały "brak zobowiązań" ;), zwłaszcza kiedy odkrywasz, że legendą i bajką ze mchu i paproci jest, co głosi się o facetach, a raczej wy sami, o sobie rozgłaszacie.
Nah... Piotr, daj spokój. Bądź cierpliwy. Lubicie gierki i trudne zdobycze, a nie konkret i kawę na ławę. Relaks. Pewno trafiła Ci się kobieta z klasą, która przestrzega konwenansów.
Idę, szydełkować płaszczyk przeciwdeszczowy ;)
Tak tak spam już sprawdzałem parę razy:-))
Nie zrozum mnie źle z moim pytaniem. Pytam właśnie z czystej ciekawości czy w ogóle to są realne oferty czy raczej podszywanie się lub jakieś reklamy. :-))) wiesz człowiek z nudów serwuje po internecie i przegląda różne głupoty;-)))
Szydełkować płaszczyk przeciwdeszczowy??? To w ogóle możliwe takie cuda??? ;-))))))
Nie zrozum mnie źle z moim pytaniem. Pytam właśnie z czystej ciekawości czy w ogóle to są realne oferty czy raczej podszywanie się lub jakieś reklamy. :-))) wiesz człowiek z nudów serwuje po internecie i przegląda różne głupoty;-)))
Szydełkować płaszczyk przeciwdeszczowy??? To w ogóle możliwe takie cuda??? ;-))))))
Uhm. Rozumiem. Spokojnie. Ciekawość to pierwszy stopień do Piekła. Polecam, za wieloma mądrymi ludźmi, przejście przez nie. Najlepiej kilka razy, by odkryć Raj.
Mnie skąd wiedzieć? Kota w worku nie kupuję i muszę towar przed spożyciem, prawda, oglądnąć :) Czas przeszły.
Ps
Nudzić się? Jakie są objawy, plusy dodatnie i plusy ujemne?
Napisze. Pewnie/może... zbiera się ku Cię (?)
Moja rola zakończona :) Enchanté.
Mnie skąd wiedzieć? Kota w worku nie kupuję i muszę towar przed spożyciem, prawda, oglądnąć :) Czas przeszły.
Ps
Nudzić się? Jakie są objawy, plusy dodatnie i plusy ujemne?
Napisze. Pewnie/może... zbiera się ku Cię (?)
Moja rola zakończona :) Enchanté.
To fakt zdarzyć w życiu się może wszystko. Czasem nawet dzieją się rzeczy o których nie mamy sił marzyć a mimo wszystko się potrafią wydarzyć :-)))
Moja nuda. . . Ciężko tak opisać więc może zacznę od początku. Pracuję jako operator koparki a że prowadzimy teraz budowę na dużą skalę to zdarzają się przestoje. To znaczy czekam czasem na samochód pół godziny lub nawet godzinę żeby przyjechała ciężarówka więc dla zabicia nudy serfuje po internecie.
Mam nadzieję że od tego mojego bełkotu nie rozbolą cię oczy i głowa:-))))
Moja nuda. . . Ciężko tak opisać więc może zacznę od początku. Pracuję jako operator koparki a że prowadzimy teraz budowę na dużą skalę to zdarzają się przestoje. To znaczy czekam czasem na samochód pół godziny lub nawet godzinę żeby przyjechała ciężarówka więc dla zabicia nudy serfuje po internecie.
Mam nadzieję że od tego mojego bełkotu nie rozbolą cię oczy i głowa:-))))
No to wróżka miała rację. Czekając na maila, odrobina ambitnej rozrywki.
http://youtu.be/A-BOH_7LtiI
http://youtu.be/A-BOH_7LtiI