Widok

Chętnie poznam mamy z Redy:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam...mieszkam w Redzie i nikogo tu nie znam,chętnie bym poznała mamy gdyż ile można samemu spacerować i pić kawki prawda?:) Mam nadzieję że szybko kogoś poznam...pozdrawiam serdecznie...
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej ja też niedługo przeprowadzę się do REDY, może się poznamy?
a GDZIE MIESZKASZ?
Hej...Ja mieszkam na osiedlu przy młynie na ul.Osadniczej.Jak najbardziej możemy się poznać:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja dopiero planuj się przeprowadzić do Redy ale nikogo tam nie znam i rodzinka moja daleko .... mam dwójkę kochanych dzieciaczków. Kończymy etap negocjacji - zakupu mieszkanka w Redzie:)
A Ty Aga, masz rodzinkę?
Witam
Jestem z Redy z Jana Pawła, mam 3 miesięczną córcię i chętnie poznamy inną mamę, nasz email:hossa1@simplusnet.pl,pozdrawiamy
Witam . julik - Ja mieszkam przy Jana Pawła ;) mója córeczka ma juz ponad roczek ale możemy sie umówić na spacerek ;)
image

Olu....ja mam córcię i męża i cała rodzina daleko dlatego nad tym ubolewam bo nikogo też nie znam i potrzebuję towarzystwa..Czyli jeszcze trochę potrwa nim się tu zjawicie?
imageimage
Aga na razie to mężulek będzie dojeżdżał do nas na weekend do domku. A my po za tym nadal rozglądamy się za mieszkankiem. Byliśmy w Reda Park- jednak ceny nas "odrzuciły":( 375 tys. bez garażu i piwnicy - po prostu śmieszni są:(. Ja aktualnie sprawdzam oferty - może Ty mogłabyś jak jesteś troszkę wolniejsza i na miejsc- podczas spacerów z Córcią rozejrzeć c się może są jakieś na blokach ogłoszenia mieszanie na sprzedaż. Poszukujemy 3-4 pokojowego na 1 piętrze w z wyż:)Bardzo podoba mi się nowy projekt firmy MAT_BUD- rozpoczynają inwestycję w Redzie- przy samym lesie:)No ale to potrwa:(
A może podałabyś mi maila do siebie na priv.
pozdrawiam Ola
Ps. Wesołego po Świętach

Inne tematy z forum Reda

Niebieski Bursztyn (5 odpowiedzi)

Osiedle zlokalizowane jest w urokliwej, zielonej części Redy przy ul. Bosmańskiej, niedaleko...

Kameralne Tarasy (49 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

do góry