Widok

Chicco czy maxi cosi

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny który fotelik leprzy chicco key czy maxi cosi priori?i do jakiego wieku mniej wiecej starczają te foteliki 9-18 kg?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam key1 i wystarczył u nas do ok. 3 lat - a wzrostu ok. 110cm
my mamy romera i nie zamieniłabym na żaden inny - a kupilismy w promocji

Też mam ich fotelik i jest spoko.
Dzieci są zadowolone. Jeśli polujecie na coś tej firmy, to Empik daje dzisiaj dodatkowy rabat na ich produkty. Nie wiem, czy to tylko dzisiaj, czy później będzie również dostępne.
Ale przynajmniej teraz można to ogarnąć taniej.

A ja polecam fotelik Chicco Seat4fix, który będzie odpowiedni dla dziecka od urodzenia do 12 lat. Nie jest on tani, w sklepie https://edzidzius.pl/foteliki/75215745-chicco-seat4fix.html kosztuje prawie 1500 zł, ale jest to zakup na lata, posłuży do przewożenia dziecka od urodzenia nawet przez kilkanaście lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakie kilkanascie lat, jak fotelik powinno sie uzytkowac maksymalnie przez 5 lat od daty produkcji, bo tworzywo jest poddawane eksploatacji.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry