Widok

Chłopaki nie płac(z)ą, odcinek 5

Przestrzegam też przed płaceniem podatków na programy budowy infrastruktury energetycznej i rachunków za prąd, bo jak wiadomo elektryfikacja to władza rad i automatyczna możliwość totalitarnego nadzoru. Elektryfikacja jest też koniem trojańskim totalitarnego konsumpcjonizmu, za którym kryją się interesy korporacji, które tylko czekają by do waszych gniazdek podłączyć a to pralki, a to zmywarki, lodówki , suszarki, radia, telewizory i komputery, by na końcu wplątac was w globalną internetową sieć wszechinwigilacji i cyfrowej demencji. Tylko głupi da się na to nabrać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ZJ:

Miszczem suspensu nie jesteś, zatem kończ waść ten nudnawy serial i przejdź do burzliwego (jak mniemam) finału ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To jest w zasadzie jeden tekst, tyle że podzielony na kawałki. Zdecydowałem się go podzielić, bo zdarzało mi się niejednokrotnie, że coś mi go ucinało.
Wiemy, wiemy...
Jedź z tym koksem o emeryturze i miejmy to za sobą.

Ps
Przy słowie "niejednokrotnie" kącik ust miałam już za uchem ;)

Inne tematy z forum Polityka

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

do góry