Widok
Chłopaki nie płac(z)ą, w odcinkach - odcinek 2
Albo jeszcze lepiej, kupcie sobie konia, taki to wszędzie dotrze, bez stacji benzynowej się obejdzie, wystarczy mu trawnik i nie trzeba będzie kupować kosiarki bo trawkę równo wyskubie, środowiska też nie zanieczyszcza spalinami, a kupy można używać na przydomowej działce jako nawóz - pyszne ekologiczne marchewki i szczypiorek będzieci mieli pod ręką. W Janowie Podlaskim podobno szykują się wyprzedaże, warto skorzystać. Jeżeli chodzi o mnie, to ja samochodu nie mam, więc nie widzę powodu dla którego miałbym płacić.
Konie czystej krwi arabskiej nie są najlepsze w rajdach przełajowych. Na upartego sie da, bo wszechstronne to bestie. Ale lepiej kupić hucuła. Taka rasa, na wymarciu. Jak na wymarciu, to czemu to bydlę jeszcze zyje? Ahahaha. To był freestyle. Spoko też lubię piwo w długi weekend. Ale ty się pilnuj facet, bo ciebie to i bez tego trudno zrozumieć. O co chodzi? Jakieś nowe podatki wprowadzają? Bez sensu. W tym rządzie chodzi o to, żeby Macierewicz zrobił porządek z WSI a Ziobro i Kaminski z służbami cywilnymi. Potem niech rządzą antysocjaliści. Niech wprowadzą podatek liniowy, a jeszcze lepiej pogłówny. Na razie ważne jest rozwalenie magdalenki. A przy okazji boska i wspaniała minister cyfryzacji robi dobrą robotę. I prezydent upomina się o prawdziwych bohaterów. Nie jest źle. Rząd jest jaki jest, ale wreszcie jest polski a nie warszawski. Zdrówko