Widok

Chociaz....

moze lepiej bedzie napisac do Tomka?
Jak myslicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piranie

pozarte!
W takim razie wypuszczamy Flapcucha.

At

dywan z pietruszki?hmmm chyba jestem nieco krwiożercza, ale do gustu przypadła mi wizja stawu wypełnionego piraniami...w razie, gdyby to nie starczyło gdzieś na obrzeżach wyobraźni widzę tryfidy dopadające Ciebie (czytałeś Dzień Tryfidów?lub film oglądałeś?), widzę jak uśmiech spełza z Twojej twarzy i przemienia się w grymas strachu...
chyba zrozumiałeś, że piranie to był tylko początek i niedługo poczujesz się jak wiewiórka w dziupli bólu.

blurp

powszechnie wiadomo, że za kanapą Stworka mieszka właśnie Blurp...wszelkie zguby można znaleźć w jego norce, więc...

At

jak tam trafić ?

Agentka

zza Stworkowej kanapy ?!?!?!
stanowczo zaprzeczam jakobym mial z nia jakikolwiek kontakt :)

Agentko

to nie jest Hubert Zmutowany... to coś zupełnie innego. Nie wszystko Hubert, co ma zęby i futro ;)
A jaskinia, wbrew opinii niektórych takich, co to ślepi w szponach instynktu ;) ta, właśnie ta a nie inna.

At

bo fantazja jest od tego, aby bawić się na całego. Jak ktoś nie chce, to zawsze można sobie wymyślić że chce. I to jest fajne. Prawda?
W moim świecie właśnie wpadasz do sadzawki pełnej piranii. Muszę przyznać że to całkiem przyjemne wyobrażenie >;)

filmy

właśnie znalazłam super stronę dla miłośników filmów. zapraszam serdecznie:
www.sdf.desk.pl
ktoś jest zdolny, gdyż stronka jest nieźle zrobiona a i informacji znajdziecie tam sporo. Osobiście się interesuję filmami więc chciałam ułatwić szukania takich stron innym miłośnikom kina :]

Agentka

Nie nie o tą jaskinię chodzi .
"TA" jaskinia na dole ma wspaniały gęsty dywan z miękkiej niesłychanie pietruszki , przyćmione światło smolnych łuczyw . Po bokach puchary niesłychanej urody a zwłaszcza treści .
I nad głową kryształowe olbrzymie weneckie lustro .
Ma fantazję Stworek co ?

Agentka

A więc przygotowujesz się do konsumcji ! - szerooookie pojęcie .
Jak kiedyś napisł płk(.) J.Kiszczak - "aluzju poniał "
Trzeba przyznać ładnie ujęte
zachwycony perspektywą

Najwieksza wioska zabita dechami - Warszawa

W porannym przeglądzie prasy napisano, ze do Wawy wybierają się kibice z Gdyni, Poznania i Wrocławia by zemścić sie na policji za ostre akcje podczas meczów oraz na antyglobalistach za cytuję "rozpierdzielanie Warszawy". I na miejscu mają do nich dołączyć stołeczni kibole....
I zastanowiło mnie jedno. Czy policja czytała ten artykuł i czy kiedy w czasie walk jakiś bity antyglobalista bedzie się chciał schować za kordonem policji, to czy czasem nie dostanie pałą po plecach....
Bardzo bym chciała by tak się nie stało, bo autentycznie zaczynam wierzyć że demonstracja alterglobalistów będzie pokojowa. Tylko że ta kiboli z pewnością nie.....

Klaudi

I całkowicie jest zrozumiałe że w BBC czy NBC nie wspominają ani słowem o warszawskim szczycie. Ze względu na przybyłe grono szczyt ten ma znaczenie głównie w Europie Wschodniej oraz zahaczając lekko o Europę Południowo-Wschodnią.
Nie przyjechali przedstawiciele większości państw zachodnich, więc dla tamtejszej prasy jest to zewnętrzna inicjatywa bez większego znaczenia.
W naszej telewizji, jak również w czeskiej, słowackiej, węgierskiej i w kilku innych telewizjach krajów bałkaństkich poświęca się temu spotkaniu więcej uwagi ponieważ dla tych krajów ma ono wynierne znaczenie ekonomiczne będąc spotkaniem biznesmenów z całego rejonu. Pomijając sprawę antyglobalistów, walk ulicznych i całego tego bałaganu jaki powoduje ta sprawa w Warszawie jest to wprost idealne miejsce, które pozwoli nawiazać polskim biznesmenom współpracę ze swoimi odpowiednikami w krajach bałkańskich i na wschód od nas.
Tam mamy największe szanse na promowanie swojej gospodarki. Są to wielkie rynki spragnione zachodnich inwestorów i długofalową współpracą. A my jesteśmy dla nich bliższym i o wiele bardziej zainteresowanym współpracą Zachodem niż Niemcy czy Francja.
I bądź pewien że informacje w BBC i innych stacjach pojawią sie od razu gdy w Wawie wybuchną zamieszki. Bo nie pokażą rosnącego lasu ale z wielkim zainteresowaniem bedą sie przyglądać płonącemu.Bo media to media - interes napędzany jest przez sprawy wielkie i niebezpieczne.

Stworek

Dość niedawno poczęstowano mnie przyrządzonym po starolwowsku w sposób niezwykły kurczakiem . Był , Możesz mi wierzyć, tak niezwykle wspaniale smaczny , że poprosiłem o przepis (sic!) . O dziwo jedną z najważniejszych przypraw była pietruszka !. Więc jeśli mam dać rozkosz , to niech będzie
przedniej marki .
-- A więc z pietruszką

Przepis na sałatkę

szanowni Państwo....podano do stołu ....

At nie uciekaj z talerza....pospada mi cała dekoracja z marchewek zdobytych przez Blurpa w Warszawie...

At no i po co Ci to było pchać się do tej jaskini?!
po co?

Stworku

mam pytanie odnośnie jaskinii, czy chodzi może o tą w której na suficie można zauważyć całe mnóstwo czerwonych świecących oczek???czy chodzi o siedzibę Huberta zmutowanego???!!!

blurp

czy wychyliłeś się zza Stworkowej kanapy, aby przekazać mi tą jakże istotną informację?
proponuję marchewki i inne dobra zdobyte przez uczestników szczytu warszawskiego schować w jaskini , gdzie czyha na wspinającego się At Stworek z nienaostrzonymi pazurkami....

no i w ten jakże sympatyczny sposób przewróciliśmy sprawie właściwy ciężar gatunkowy...niestety parę osób przejęło się zbytnio tą mocno nadmuchaną imprezą .

SZCZYT OSZCZANY...

Ogladacie kablowke, TV satelitarna? Ja dzisiaj ogladalem wiadomosci BBC (takze BBC economy) i Euronews...Zgadnijcie co mowili o warszawskim szczycie???
NIC;-) ZUPELNIE NIC;-)))))))))ANI SLOWA;-)))))
No, po prostu Europa to olewa. Duzo sie za to mowi o innym szczycie - w Berlinie - o walce z antysemityzmem;-)

At

Ok. Niech bedzie jak chcesz.
(I tym sposobem, drogie dzieci, zdobywa sie pokarm na kolacje)
Napisz tylko prosze, czy bardziej Ci do twarzy w koperku czy w pietruszce?

Stworek

No trudno co zrobić, niech będzie ta grota , -wezmę dezodorant .
A nie boisz się dostać wilka ??!
P.S. a te wici to roznoszą Jimmy i Agentka ???

At

z a m i a s t

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (112 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry