Widok

Cholipka...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
tak czytam czytam... i jestem coraz bardziej przerazona...
Dziewczyny maja slub w sierpniu a juz prawie wszystko zaplanowane
My slub planujemy w czerwcu...
I jeszcze nie wiemy czy bedzie wesele... a jesli bedzie to gdzie... obawiam sie ze jak sie zdecydujemy to już wszystko będzie pozajmowane :((
oz w morde...

Pozdrawiam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My zarezerwowaliśmy salę wstępnie w sierpniu a dopiero teraz w listopadzie będziemy płacić zaliczkę.. skoro nie wiecie czy będzie wesele to spróbujcie właśnie tak.. teraz wstępnie zarezerwować a z zaliczką wstrzymać się do lutego.. bo z salami jest krucho, szczególnie tymi ładnymi i tanimi zarazem.. ja mam mało oblegany termin (kwiecień), a gdy dzwoniłam w sierpniu do: Oleńki, Gosi, Zaścianka, Orchidei itd mieli już pozajmowane terminy do września 2006..

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
to może trochę mniej przesądów:)mi do miłości i szczęścia nie jest potrzebne "r" w miesiącu:)a na pewno coś się znajdzie
to jak nie wiecie to faktycznie jeszcze nie możecie sie decydowac na salę, ale jak przypadkiem zdecydujecie sie na czerwiec to pewnie wszystkie lokale i zespoły będą zajęte, więc pewnie będziecie musieli przełozyc wesele, jeżeli będziecie chcieli takie a nie inne, tak to już jest
no tak, ale my jeszcze nie wiemy, czy będzie wesele czy nie...
ech... pozyjemy zobaczymy...
Dzieki za pocieszenie...
lokal powinnaś już dawno zamówic więc się lepiej pospiesz bo zostanie ci tylko szkoła
Navonka! A jak wrażenia z Zaścianka? Ja mam tam wesele w kwietniu. Jak obsługa itp. itd? :)))
aleksad napisał(a):

> Nie martw się,tylko spokojnie,na pewno nie zostaniesz bez
> sali,sal jest pełno,tak samo jak fotografówm,kamerzystów,itd.
> Zaklep na spokojnie termin w kościele i szukaj sali,ja ślubuję
> w lipcu i kazano mi się zgłosić na początku roku,żeby zamówić
> salę,a to wcale nie jest stołówka ani jakiś drugorzedny
> bar.Grunt to zimna krew:)

Zapominasz o magicznym "r" w nazwie miesiąca. My, przesądni, mamy mniejszy komfort i musimy się śpieszyć!
Nie martw się,tylko spokojnie,na pewno nie zostaniesz bez sali,sal jest pełno,tak samo jak fotografówm,kamerzystów,itd. Zaklep na spokojnie termin w kościele i szukaj sali,ja ślubuję w lipcu i kazano mi się zgłosić na początku roku,żeby zamówić salę,a to wcale nie jest stołówka ani jakiś drugorzedny bar.Grunt to zimna krew:)
bo sierpień jest obleganym terminem i później ciężko znaleść salę, orkiestrę itp.
(tak mówią)

Tempo! Nie ma na co czekać! :) Też mam wesele w czerwcu, przez wakacje sobie odpuściliśmy z organizowaniem, a teraz już się okazuje, że np. wybrany przez nas fotograf nie ma wolnego terminu. A wydawało się, że jest jeszcze mnóstwo czasu...
Hej, głowa do góry!
My zaczęliśmy planować wesele pod koniec lutego (na 10 września). Było mało czasu a wszystko udało się zaplanować super i zamówić dokładnie to co chcieliśmy! Więc nie ma się co martwić na zapas :-)))!!!

Wszystko robiliśmy pod kątem wolnego terminu w kościele. Gdy go zaklepaliśmy zaczęłam dzwonić po kolei po wszystkich knajpach. Stanęło na Zaścianku.

A żeby Cię pocieszyć to jeszcze Ci powiem, że fryjerkę kt. mnie ostatecznie uczesała to znalazłam w przedślubną środę!

Powodzenia, jestem pewna, że wszystko Ci się uda załatwić.
a no!!! niestety trza sie spieszyc...
powodzonka ;o)
Zdecydowanie z lokalem trzeba już teraz działać, bo za chwilę okarze się, że zostaje "szkolna stołówka". Zresztą z innymi sprawami (fotograf, orkiestra, itp) też raczej już ostatni gwizdek. W sumie dziwna sprawa, ale jakoś tak się porobiło, że już na 2007 coponiektórzy sale rezerwują.
Czesc,
z lokalem powinnas sie naprawde pospieszyc

AGNIESZKA06
do góry