Widok

Chór gospel lub zespół młodzieżowy do kościoła!

Wesele Matemblewo Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chó gospel z Tczewa lub Zespół młodzieżowy do oprawy mszy ślubnej. Są jeszcze wolne terminy w 2009 i 2010 roku.

Kontakt:
aniela23@wp.pl
gg: 9615700
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. a gdzie można was posłuchac? tylko w Tczewie? może macie jakąś stronę internetową? na czym gracie? Nie interesuje mnie gospel,ale żywiołowy zespół jak najbardziej, najlepiej grający m.in na bębnach.
Witam,
z bębnami na Mszy może być problem. Radzę, aby Pani swój pomysł omówiła z księdzem i parafią zanim znajdzie Pani zespół. Jeżeli oni bębny zaakceptują nie będzie problemu. Z własnego doświadczenia wiem ze pewne instrumenty w kościele nie mogą grać jest to m in gitara elektryczna i własnie bębny:-( Pozdrawiam i życzę wyrozumiałej parafii.
Zespół nazywa się Sursum Corda i gra w nim m.in bębenek i saksofon, a poza tym gitara basowa, akustyczna i pianino. Sa 2 woklale: damski i męski. Chłopak jest uczniem teatru muzycznego w Gdyni, a oboje śpiewają na codzień w kilku zespołach i chórach.
Co do bębnów nigdy nie mieliśmy problemu z żadnym księdzem. Na bębenku graliśmy zwykle większosć piosenke choc nie wszystkie. Mamy też w repertuarze marsz weselny i Ave Maria na saksofnie.

Można nas słuchac na codzień w Tczewie- najbliższy termin 29.08.2009 roku w kościele Najświętszej Marii Panny matki Kościoła rzy ul. Rokickiej, godzina 15.00. Serdecznie zapraszamy do posłuchania. W trójmieście będziemy grać dopiero w październiku. Ale w razie potrzeby mogę wysłać próbkę mp3.
up up up
http://www.youtube.com/watch?v=LOEEgkfvToI

tu jest nagranie tego zespołu. Pochodzi jednak sprzed 3 lat. Obecnie dołączył też saksofon, a i poziom wykonywanych uworów jest o wiele lepszy. w miarę możliwości będę wrzucać inne nagrania zespołu
witam. nie chodzi mi o perkusje tylko bębny djembe. nie ma problemu z tym u mnie w kosciele
U nas nie gra perkusja;) Tylko właśnie bębenek djembe :)
;) to była odpowiedź do postu o tym,że w kościele mogą robic problemy z bebnami ,ale sądzę,że chodziło o perkusje. chyba djembe nikomu nie przeszkadza... nie widze powodu ... ja chętnie posłucham,ale do Tczewa niestey nie dma rady sie wybrac. prosze o wiadomośc kiedy dokładnie i gdzie będziecie grali w Trójmieście. pozdrawiam
a jeszce cos oprócz tego na youtube? mój e-mail nikainafrica@op.pl. prosze o kontakt. O cennik tez poroszę ;)
Poszło:)
Ja też poproszę o szczegółową ofertę : martynapl25@wp.pl
Poszło:)
ja tez poprosze ;] natalia.kalkowska@gmail.com
Również poszło:)
są jeszcz wolne terminy w tym i w przyszłym roku (zarówno cór jaki i zespół)
up up up
Zwolnił się termin we wrześniu, są też terminy w październiku, listopadzie i grudniu.
poproszę o jakieś mp3 i cennik na 2010:) justwil@wp.pl

pozdrawiam
Ja takze poproszę o cennik na 2010rok i jakies mp3 do odłychania,z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.