Widok

Chrapanie

Pomocy!!!
Od jakiegoś czasu chrapię. Nigdy mi się to wcześniej nie zdarzało. W ogóle ciężko mi się oddycha.
Czy ktoś może polecić jakieś kropelki lub dobrego laryngologa?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Świetny laryngolog to dr Sznurowska-Przygocka, przyjmuje prywatnie na Zaspie, nie wiem czy jeszcze gdzieś przyjmuje państwowo.

Polecam raczej wizytę u laryngologa niż przeciąganie sprawy i stosowanie czegoś bez recepty, bo mam w rodzinie kilka osób chrapiących i przekonałam się, że doraźne środki są skuteczne na krótką metę.
image
image
moja dziewczyna chrapała dlatego, ze miała niedrożny nos. Zbyt często używała kropli i tak jej się zrobiło. Przeszła zabieg leczenia chrapania w Swissmedzie w Gdyni na Armii Krajowej i jest już wszystko w porządku. Nie chrapie i oddycha swobodnie. Czasem chrapanie jest spowodowane przerośniętym podniebieniem i też można to załatwić falami radiowymi. Zapłaciliśmy 1000 zł.

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie tabletki na libido działają (37 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

Jaki żel intymny polecicie? (4 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki najlepszy żel intymny polecicie? Polecajcie tutaj zarowno żele poprawiające...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (13 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...

do góry