Widok

Chrapiący mąż

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny:)
Może macie podobny problem? Ja ostatnio mam ochotę wynieść się do drugiego pokoju, bo mój mąż chrapie non stop całą noc. Od koleżaniki wiem, że na chrapiącym mążu przetestowała wszystkie specyfiki z apteki i nic nie pomogło. Stopery do uszu też nic nie dają, sprawdzałam:)
Może któraś z Was wysłała osobę chrapiącą do lekarza? Jeżeli tak to do jakiego? Co taki lekarz może zrobić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niech śpiewa pół godziny dziennie :) Pomaga -serio. Sama jak utyję, to chrapię śpiąc na plecach. Jak śpiewałam Stachowi, to przez rok nawet nie chrapnęłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie to samo, dlatego wylądował na kanapie a ja mam ciszę :-))
Kiedyś też głaskanie pomagało, teraz piłuje w każdej pozycji. Fakt, trochę kilo mu przybyło. Jak nie chce żebym wpadła w nerwicę to musi zacząć sie odchudzać.
mój chrapie co noc, ale nagłośniej tak, że czasami się wystraszony budzi to jak jest zmęczony heh więc zawsze mu mówię, żeby wcześniej kładł się spać. Jest troche 'lżej' wtedy :)

moj maz pochrapuje czasami. Wystarczy wowczas ze poglaskam go po glowie i odwraca sie na inna pozycje i jest spokoj. Nie pali, nie pije, chorob serca nie ma, przegroda OK, migdalki tez wiec nie wiem skad mu sie to bierze. Ale owszem, raz na kilka miesiecy ma taka jazde ze chrapie w kazdej pozycji i moje glaskanie nie dziala :-)
współczuję...mam to samo...ale już się nie zastanawiam tylko biorę poduszkę i idę na kanapę...bo przez to wieczne wybudzanie się wpadłam prawie w nerwicę;)
ojj znam to. też wszystiego próbowaliśmy, ale najlepszy efekt dało zrzucenie 20 kilo :) naprawdę. teraz już znów zaczyna, zapomniał o diecie i ćwiczeniach więc od dzisiaj wraca do biegania.

współczuję Ci

za dzieciaka sobie postanowiłam, że mój mąz nie bedzie chrapał i nie chrapie! Jak mi sie udało takiego znaleźć to ja nie wiem... ;)

podobno dużo daje odpowiednia dieta, zero papierosów, alkoholu, należy wykluczyć choroby serca, krzywa przegroda, trzeci migdał... przyczyn może być wiele. Słyszałam, że usuwa się ten mały języczek, bo on często jest przyczyną, a do niczego w zasadzie nie służy.

Mój brat na przykład chrapie tylko na lewym boku, na prawym nie chrapie ;) I jest zły, że dziewczyna każe mu spac tylko na prawym boku, hehe ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry