Widok

Chrzciny Pruszcz

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

Znacie jakąś fajna restaurację w Pruszczu, Rotmance lub Straszynie gdzie można wyprawić Chrzciny, ze smacznym jedzeniem i z rozsądnymi porcjami ;) Tak żeby wszyscy się najedli ;)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem czemu mi się zdublowało, czy można jeden z tych watków usunąć?
w euro-grillu organizuja imprezki i maja dobre jedzonko jest do tego przeznaczone piętro ktore od niedawna jest otwarte
Może ktoś jeszcze zna jakieś ciekawe miejsca?
pizzeria Milano tez organzuje takie imprezki (moim zdaniem o wiele ladniejszy wystroj niz Euro-Grill)
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
jeszcze mi sie przypomnialo ze chyba Wok tez robi takie impry, i jest tez taki nowy lokal Feniks:)po prostu podzwon i popytaj:)
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Pizzeria Mona - Straszyn
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może Dom Młynarza w Żukczynie? Wiem, że to nie Pruszcz ani Straszyn, ale naprawdę jest to miejsce godne polecenia. Pyszne jedzenie!!! Sporo już takich imprez zaliczyłam i nigdy jeszcze tak bardzo mi nie smakowało. Porcje ok. To co zostało dostaliśmy zapakowane do domku. Wybrałam opcję za 100 zł, ale można się dogadać i stworzyć menu trochę tańsze. Są bardzo elastyczni. Ale serio, jedzenie pycha... do tej pory wspominam ich roladki ze szpinakiem i pierogi z mięsem kaczki.
U Jakuba

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

prywatny dentysta (26 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Jakie kolczyki???? (14 odpowiedzi)

Witam, Moja 1,5 roczna córka ma przekłute uszy ale niestety nie mogę jej dopasować kolczyków....

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (44 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

do góry