Widok

Chrzciny Pruszcz

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,

Znacie jakąś fajna restaurację w Pruszczu, Rotmance lub Straszynie gdzie można wyprawić Chrzciny, ze smacznym jedzeniem i z rozsądnymi porcjami ;) Tak żeby wszyscy się najedli ;)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem czemu mi się zdublowało, czy można jeden z tych watków usunąć?
w euro-grillu organizuja imprezki i maja dobre jedzonko jest do tego przeznaczone piętro ktore od niedawna jest otwarte
Może ktoś jeszcze zna jakieś ciekawe miejsca?
pizzeria Milano tez organzuje takie imprezki (moim zdaniem o wiele ladniejszy wystroj niz Euro-Grill)
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
jeszcze mi sie przypomnialo ze chyba Wok tez robi takie impry, i jest tez taki nowy lokal Feniks:)po prostu podzwon i popytaj:)
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Pizzeria Mona - Straszyn
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może Dom Młynarza w Żukczynie? Wiem, że to nie Pruszcz ani Straszyn, ale naprawdę jest to miejsce godne polecenia. Pyszne jedzenie!!! Sporo już takich imprez zaliczyłam i nigdy jeszcze tak bardzo mi nie smakowało. Porcje ok. To co zostało dostaliśmy zapakowane do domku. Wybrałam opcję za 100 zł, ale można się dogadać i stworzyć menu trochę tańsze. Są bardzo elastyczni. Ale serio, jedzenie pycha... do tej pory wspominam ich roladki ze szpinakiem i pierogi z mięsem kaczki.
U Jakuba

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry