Widok

Chrzciny i po Chrzcinach.. Doradzcie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hey Dziewczyny.. mam takie pytanko. Mieszkam na kowalach od calkiem nie dawna i zastanawiam sie czy kosciol ktory jest w budowie "robi" chrzciny ? jesli tak to super.. i teraz moj wiekszy klopot.. wiecie moze gdzie mozna na osiedlu isc na obiad ? tzn po mszy zaprosic rodzine na posilek i mniejwiecej zeby bylo tanim kosztem ? chce w ostatni weekend pazdziernika zrobic chrzciny a nic niewiem bo jestem tu "nowa". Pomozcie plis bo jestem w kropce :(
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też jestem z Kowal :-) chrzciny napewno zrobisz w tymczasowej kaplicy tam gdzie odbywają sie msze na osiedlu , proboszcz jest bardzo O.K. więc problemów nie nalezy się spodziewac z niczym .
Jesli chodzi o obiad to chyba najlepeij podejdz do Zajazdu u Ewy w Kowalach tych starych jeszcze - wiem , ze robia takie imprezy typu chrzciny , komunie ..sąsiadka po komunii była bardzo zadowolona z obsługi tam.
tort możesz zamówić u Sowy vis a vis Fashion House lub w naszej osiedlowej cukierni
Dzieki za vrade :) jutro podejde do kaplicy i zalatwie z proboszczem co trzeba :)
image
image
tez robiłam chrzest w zajezdzieu ewy bylo super alejedno powiemtrzeba troszke wszystkiego dopilnowac a napewno bedzie ok

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

do góry