Widok

Chrzciny w Gdyni - gdzie?

Gdynia Temat dostępny też na forum:
Witajcie,
Gdzie zorganizować chrzciny Gdyni?? Zależy mi przede wszystkim na dobrej lokalizacji i jedzeniu. Będę wdzięczna za podpowiedzi.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robilam w dworku mitro, maja dobre jedzenie i nie musisz sie martwic napojami, przynosilam tylko ciasto, od osoby wyszlo 50 zl a za dzieci polowa. Jest to w Chyloni na ul Chylonskiej
image
image
Też robiłam w Mitro i byliśmy bardzo zadowoleni, dobre jedzenie i miła obsługa.
dziękuje bardzo :-)
a gdzieś w Centrum, Orłowie lub Redłowie??
Rodizio na Kamiennej Górze
Ja już gdzieś w podobnym watku polecałam restauracja Eureka. Osobiście nie organizowałam w niej przyjęcia, ale moja przyjaciółka robiła roczek synka. Byłam zachwycona i żałowałam, że ja Chrzciny córki robiłam w greckiej restauracji Santorini (było b. dobre jedzenie, ale tłumy ludzi, zero prywatności).
Eureka jest w Parku Naukowo Technologicznym - dojazd super, parking bez problemu dla gości, nikt nie musi szukać, autobus też zatrzymuje sie pod Parkiem.
A w restauracji mieliśmy swój kąt - taką dużą wnękę/lożę. Było przepyszne jedzenie, duże porcje, z tego co wiem ceny przystępne. Tort tylko miała swój. No i jest tam kąt zabaw dla dzieci, gdzie nasze się bawiły. Ogólnie bardzo fajnie wyszedł ten roczek - niby w restauracji, a prywatnie, miło i na luzie.
dziękuję bardzo za opinię :-) rzeczywiście Eureka to bardzo fajne miejsce!
pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

jak poradzić sobie ze sprzątaniem (24 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak sobie radzicie ze sprzątaniem dużych mieszkań, gdzie są dzieci i psy? Sprzątacie...

do góry