Widok

Chrzest Święty-ubranie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktOraS z Was miala dla swojego dziecka szydełkowy stroj na Chrzest?? Czy nadaja sie one teraz na okres zimowy, czy nie bardzo? Przed nami wlasnie ten dzien i nie wiem co kupic małej, co sie sprawdzi zima.
Jesli wpadnie mi cos w oko to chetnie odkupie, wiec prosze o oferty. Polarom dziekuje
Dzięki za opd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nieaktualne.
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/cieply-komplet-do-chrztu-na-74cm-chrzest-chrzciny-ogl5560466.html

ja miałam dla córki coś takiego sprawdziło się rewelacyjnie /to nie jest polar tylko materiał jak aksamit/ bardzo grube a chrzest był w drugi dzień świat i było mroźno. pod spód miała podkoszulkę i body z długim, grube rajstopy, a w domku przebrałam w sukieneczkę
jesli chcesz cos na szydelku to moze i ok jesli wpakujesz mala w jakis kombinezon cieply albo spiwor inaczej Ci zamarznie. a jesli wlasnie pod kombinezon to czemu nie potem na przyjeciu w restauracji czy dmou jest juz cieplo.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry