Widok

Chrzest Święty-ubranie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktOraS z Was miala dla swojego dziecka szydełkowy stroj na Chrzest?? Czy nadaja sie one teraz na okres zimowy, czy nie bardzo? Przed nami wlasnie ten dzien i nie wiem co kupic małej, co sie sprawdzi zima.
Jesli wpadnie mi cos w oko to chetnie odkupie, wiec prosze o oferty. Polarom dziekuje
Dzięki za opd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nieaktualne.
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/cieply-komplet-do-chrztu-na-74cm-chrzest-chrzciny-ogl5560466.html

ja miałam dla córki coś takiego sprawdziło się rewelacyjnie /to nie jest polar tylko materiał jak aksamit/ bardzo grube a chrzest był w drugi dzień świat i było mroźno. pod spód miała podkoszulkę i body z długim, grube rajstopy, a w domku przebrałam w sukieneczkę
jesli chcesz cos na szydelku to moze i ok jesli wpakujesz mala w jakis kombinezon cieply albo spiwor inaczej Ci zamarznie. a jesli wlasnie pod kombinezon to czemu nie potem na przyjeciu w restauracji czy dmou jest juz cieplo.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry