Widok

Chrzest w Gdyni - pytania.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Do Pań, które chrzciły swoje dzieci w centrum Gdyni.

Znalazłam tam kilka kościołów. Interesują mnie następujące rzeczy:

1. W którym kościele opłata wynosi "co łaska", a w których są cenniki? Jeśli chrzciłyście w którymś swoje dziecko to napiszcie ile ksiądz podał według cennika...

2. W którym kościele nie robią problemów z ochrzczeniem dziecka z nieformalnego związku (za ocenianie związku dziękuję, proszę o konkretne odpowiedzi na zadane pytania)

Chrzest będę załatwiać biegając po Gdyni z wózkiem więc chciałabym sobie oszczędzić chodzenia gdzieś gdzie cena będzie dla mnie za wysoka, albo nie będą chcieli mi ochrzcić malucha bo nie mam ślubu.

Dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
A wiecie coś może jak to wygląda pod względem kosztów i "problemów" na świętojańskiej i w tym kościele na 3-go maja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kosciol boboli na obluzu bez problemow i dajesz ile uwazasz nie masz kasy tez ochrzcza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
U Franciszkanów nie robią chyba też problemów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
U Jezuitów na Tatrzańskiej chrzciłam córke z nieformalnego związku,opłata co łaska-dałam 50 zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry