Widok

Chrzestna a ciąża...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie
dzisiaj zaproponowano mi zebym byla matka chrzestna u mojego kuzyna synka, ale ja slyszalam ze ponoc kobieta w ciazy niepowinna trzymac do chrztu...
Powiedzcie mi czy to prawda?? i co mam zrobic...
pozdrawiam

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kolejna durna prowokacja. Dajcie se na luz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakiś zabobon czy co? :)))))))))))))
Kiedy wreście ciemnota przestanie panować w narodzie!!!

Zostań matką chrzestną bez obawy, nie nie zwracaj uwagi na jakieś głupie przesądy. ;)

[url]www.slubnefotki.pl[/url]
image
NIE SŁYSZAŁAM O TYM, JA BYM SIĘ ZGODZIŁA :)

image

NASZ DZIEŃ : 8 WRZESIEŃ 2007 !!!
Też pierwszy raz słyszę, nie przejmowałabym się tym, pozatym dziecku się nie nie odmawia :)

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Ja już o tym słyszałam... ale dla mnie to durne przesądy.. bo niby co ma się stać???

...
Ja o tym słyszałam i dla mnie to też durne przesądy.

image

image
ja słyszałam o tym ale tylko tu na forum....wiesz podobno też jest taki przesąd, że kobieta w ciązy nie powinna iść na pogrzeb...;/ ja byłam i jakoś nic mi się nie stało...

Nie wierze w zabobony..... życie i tak jest dość skomplikowane, po co je sobie dodatkowo utrudniać ? :)

bez komentarza.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Pierwsze słysze o czyms takim; jak bym się zgodziła.

A jeżeli chodzi o to co Kamiś21 napisała
to ja też jak byłam w ciąży to byłam na pogrzebie :)
Pamiętam jak w drodze do Kościoła zadzwoniła do mnie koleżanka
i mówiła mi, że niemam iść na pogrzeb bo jestem w ciąży
i że to źle wróży, hehe.

W takie "cuda" nie wierze ...

image
image
absolutnie!!:))ale jak już się zgodzisz, to zanim wejdziesz do kościoła to zrób dwa fikołki, spluń przez lewe ramię, przejdź pod drabią i przytul czarnego kotka:))wtedy urok nie zostanie rzucony
tez bylam pewna ze niewierze w takie bzdury ale jak tak czytam to sobie skojarzylam fakty:
moja kuzynka na pogrzebie swego ojca byla w ciąży, urodzila super synka po trzech latach zaszla znow w ciaze i w czasie tej ciazy uaktywnily jej sie komorki rakowe, i walczy teraz z ciezka choroba.

Czy to przypadek???

dajcie spokój...

jak ktos w to wierzy to niech sobie wierzy ale żadnego wpływu na cokolwiek to nie ma

image
image
dziewczyno idź do psychiatry
ręczę Ci że to głupawy przesąd:) Po prostu stwoerdz czy będziesz dobrą chrzestną a jak odpowiesz sobie "TAK, POSTARAM SIĘ" to tą chrzestną bądź i tyle więcej filozofowania nie trzeba.
aniag 18-04-2007 12:43 wyślij odpowiedź

tez bylam pewna ze niewierze w takie bzdury ale jak tak czytam to sobie skojarzylam fakty:
moja kuzynka na pogrzebie swego ojca byla w ciąży, urodzila super synka po trzech latach zaszla znow w ciaze i w czasie tej ciazy uaktywnily jej sie komorki rakowe, i walczy teraz z ciezka choroba.

Czy to przypadek???

Mogła tez zachorowac bo wzieła slub w maju ,a wiadomo slub majowy grób gotowy,,,,itd itd.
Zabobonow jest wiele,,,i do kazdej sytuacji ,rzeczy ,jaka miała miejsce w naszym zyciu ,mozna coś podpiac bo pasuje ,,

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry