Widok
Pierwsze słysze o czyms takim; jak bym się zgodziła.
A jeżeli chodzi o to co Kamiś21 napisała
to ja też jak byłam w ciąży to byłam na pogrzebie :)
Pamiętam jak w drodze do Kościoła zadzwoniła do mnie koleżanka
i mówiła mi, że niemam iść na pogrzeb bo jestem w ciąży
i że to źle wróży, hehe.
W takie "cuda" nie wierze ...
A jeżeli chodzi o to co Kamiś21 napisała
to ja też jak byłam w ciąży to byłam na pogrzebie :)
Pamiętam jak w drodze do Kościoła zadzwoniła do mnie koleżanka
i mówiła mi, że niemam iść na pogrzeb bo jestem w ciąży
i że to źle wróży, hehe.
W takie "cuda" nie wierze ...
tez bylam pewna ze niewierze w takie bzdury ale jak tak czytam to sobie skojarzylam fakty:
moja kuzynka na pogrzebie swego ojca byla w ciąży, urodzila super synka po trzech latach zaszla znow w ciaze i w czasie tej ciazy uaktywnily jej sie komorki rakowe, i walczy teraz z ciezka choroba.
Czy to przypadek???
moja kuzynka na pogrzebie swego ojca byla w ciąży, urodzila super synka po trzech latach zaszla znow w ciaze i w czasie tej ciazy uaktywnily jej sie komorki rakowe, i walczy teraz z ciezka choroba.
Czy to przypadek???
aniag 18-04-2007 12:43 wyślij odpowiedź
tez bylam pewna ze niewierze w takie bzdury ale jak tak czytam to sobie skojarzylam fakty:
Czy to przypadek???
Mogła tez zachorowac bo wzieła slub w maju ,a wiadomo slub majowy grób gotowy,,,,itd itd.
Zabobonow jest wiele,,,i do kazdej sytuacji ,rzeczy ,jaka miała miejsce w naszym zyciu ,mozna coś podpiac bo pasuje ,,
Czy to przypadek???
Mogła tez zachorowac bo wzieła slub w maju ,a wiadomo slub majowy grób gotowy,,,,itd itd.
Zabobonow jest wiele,,,i do kazdej sytuacji ,rzeczy ,jaka miała miejsce w naszym zyciu ,mozna coś podpiac bo pasuje ,,