Widok

Chrzestna a ciąża...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie
dzisiaj zaproponowano mi zebym byla matka chrzestna u mojego kuzyna synka, ale ja slyszalam ze ponoc kobieta w ciazy niepowinna trzymac do chrztu...
Powiedzcie mi czy to prawda?? i co mam zrobic...
pozdrawiam

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kolejna durna prowokacja. Dajcie se na luz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakiś zabobon czy co? :)))))))))))))
Kiedy wreście ciemnota przestanie panować w narodzie!!!

Zostań matką chrzestną bez obawy, nie nie zwracaj uwagi na jakieś głupie przesądy. ;)

[url]www.slubnefotki.pl[/url]
image
NIE SŁYSZAŁAM O TYM, JA BYM SIĘ ZGODZIŁA :)

image

NASZ DZIEŃ : 8 WRZESIEŃ 2007 !!!
Też pierwszy raz słyszę, nie przejmowałabym się tym, pozatym dziecku się nie nie odmawia :)

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Ja już o tym słyszałam... ale dla mnie to durne przesądy.. bo niby co ma się stać???

...
Ja o tym słyszałam i dla mnie to też durne przesądy.

image

image
ja słyszałam o tym ale tylko tu na forum....wiesz podobno też jest taki przesąd, że kobieta w ciązy nie powinna iść na pogrzeb...;/ ja byłam i jakoś nic mi się nie stało...

Nie wierze w zabobony..... życie i tak jest dość skomplikowane, po co je sobie dodatkowo utrudniać ? :)

bez komentarza.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Pierwsze słysze o czyms takim; jak bym się zgodziła.

A jeżeli chodzi o to co Kamiś21 napisała
to ja też jak byłam w ciąży to byłam na pogrzebie :)
Pamiętam jak w drodze do Kościoła zadzwoniła do mnie koleżanka
i mówiła mi, że niemam iść na pogrzeb bo jestem w ciąży
i że to źle wróży, hehe.

W takie "cuda" nie wierze ...

image
image
absolutnie!!:))ale jak już się zgodzisz, to zanim wejdziesz do kościoła to zrób dwa fikołki, spluń przez lewe ramię, przejdź pod drabią i przytul czarnego kotka:))wtedy urok nie zostanie rzucony
tez bylam pewna ze niewierze w takie bzdury ale jak tak czytam to sobie skojarzylam fakty:
moja kuzynka na pogrzebie swego ojca byla w ciąży, urodzila super synka po trzech latach zaszla znow w ciaze i w czasie tej ciazy uaktywnily jej sie komorki rakowe, i walczy teraz z ciezka choroba.

Czy to przypadek???

dajcie spokój...

jak ktos w to wierzy to niech sobie wierzy ale żadnego wpływu na cokolwiek to nie ma

image
image
dziewczyno idź do psychiatry
ręczę Ci że to głupawy przesąd:) Po prostu stwoerdz czy będziesz dobrą chrzestną a jak odpowiesz sobie "TAK, POSTARAM SIĘ" to tą chrzestną bądź i tyle więcej filozofowania nie trzeba.
aniag 18-04-2007 12:43 wyślij odpowiedź

tez bylam pewna ze niewierze w takie bzdury ale jak tak czytam to sobie skojarzylam fakty:
moja kuzynka na pogrzebie swego ojca byla w ciąży, urodzila super synka po trzech latach zaszla znow w ciaze i w czasie tej ciazy uaktywnily jej sie komorki rakowe, i walczy teraz z ciezka choroba.

Czy to przypadek???

Mogła tez zachorowac bo wzieła slub w maju ,a wiadomo slub majowy grób gotowy,,,,itd itd.
Zabobonow jest wiele,,,i do kazdej sytuacji ,rzeczy ,jaka miała miejsce w naszym zyciu ,mozna coś podpiac bo pasuje ,,

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry