Widok

Cisza nocna

Czy jakiś chamstwo i buractwo może przestać drzeć ryja, klnąć itp? Gdzieś okolice ul. Turocha.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Słoma z butów im wystaje.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

zimą będzie spokój, lato ma swoje "uroki"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
To samo można by powiedzieć o bachorach co drą pyski całymi dniami, aż do późnych godzin wieczornych.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Może to Twoje dzieci czy wnuki wołają mamę lub babcie . Lato jest wiec wszędzie jest głośno Rozumie ze lubisz cisze ale to będziesz miała zima
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jeszcze drą się psy. Szczekają na całe Bojano przez cały dzień i noc. Ktoś ludziom głupot nagadał że pies to alarm i teraz te alarmy wyją w całym Bojanie bez przerwy.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ludzie, co z wami?, mieszkamy na wsi!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ludzie psy dzieci żaby żurawie i inne ptaki U mnie jeszcze muchy Tragedia jak tu mieszkać Zapomniałem jeszcze o dzwonach w kościele straży i samochodach Jak żyć Ludzie u psychiatry możecie o wszystkich waszych bolączkach pogadać Pozdrawiam Dziś Ironman ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
Temat był o ciszy nocnej gamonie co czytać nie umieją, a cisza nocna jest od godz. 22.00
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mnie rozwala jak sąsiad cała sobote nic nie robi a o 18 odpala podkaszarkę i ryje 4 godziny... Ja wiem, że to zabronione nie jest. Ale troszkę kultury nikomu jeszcze nie zaszkodziło
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co powiesz o sąsiedzie, który prace wykonuje w niedzielę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

a co z niedzielą nie tak, zwykły dzień jak każdy inny
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

Chodzi o trochę kultury. Chcesz wyjść do ogrodu i zaznać trochę ciszy w weekend. A tu Ci jeden z drugim jak nie szliferką to podkaszarką nawala, jakby nie mógł tego zrobić w tygodniu lub w sobotę do południa jak i tak większość jest zajęta innymi sprawami. I uprzedzając teze "jak Ci za głośno to se kup działkę 5000 metrów kw" to mogę odpisać "jak chcesz robić hałas szlifierką czy innym badziewiem to wynajmij sobię blaszak przy Hutniczej w Gdyni".
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Maść na ból d*py by sie kilku osobom przydała.. jedzcie do leśniczówki w bieszczadach znajdzcie ukojenie od skołatanych nerwow.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

I tak znajdzie się Polak d**il co będzie darł ryja.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

no może nie mógł i co teraz, porządku nie można zrobić w ogródku bo królewicz śpiewu ptaków chce posłuchać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

Od tego trzeba zacząć, że urządzenia napędzane silnikami spalinowymi , typu piła łańcuchowa, kosa spalinowa , kosiarka , nie są urządzeniami do stosowania w zabudowie mieszkaniowej , można je stosować na terenach otwartych i przemysłowych . Natężenie hałasu przekracza nomę zawartą w prawie budowlanym .dla natężenia w dzień . To tak przepisowo , nie wspominając o kulturze ludzi , której w większości przypadków nie ma . Jest buractwo .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

"a co z niedzielą nie tak, zwykły dzień jak każdy inny"
a co z nocą nie tak, zwykłe godziny, jak każde inne.
hałasować, rąbać, wyć, drzeć ryja o każdej porze dnia i nocy, jeśli nikt, nikogo nie szanuje.
Jak komuś coś nie tak, to stopery w uszy, stoperan w rów mariański. "Chamstwu przeciwstawiać się chamstwem i godnością osobistom"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

W nocy impreza u sąsiada? U mnie w niedziele rano kosiarka. Miłego kaca :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzisiaj w nocy po godz. 3 w okolicy ul. św. Józefa wrzaski, krzyki, piski. Skąd się pojawiło tyle prymitywów? Zawsze tu był spokój.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Sołtys Bojana odwołanie (55 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Droga za 21 mln zł w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Tak, tak.... a wiecie gdzie? No zgadnijcie... tak. W Kielnie. Droga, która poprawi komfort i...

do góry