Widok

City Drivers

Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania jakie musi spełnić auto by jeździć dla City Drivers ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

do 2020 roku będzie 1000 aut :) i wtedy 5 godzin czekania na kurs za 10zl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak u was z dyżurami ? Zwierzaki, zakupy każdy robi czy tylko Ci co chcą ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Są dyżury czekasz i czekasz aż skapnie Tobie to co zostało po rozesłaniu i ustawieniu "pupilkom"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie ma dyzurów w city drivers; korporacje pomyliłeś
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powoli już się tak robi. Potwierdzeniem jest to, że już od dłuższego czasu nie przychodzą SMSy o dużym ruchu. Niekiedy były codziennie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ale City to chyba i tak najlepszy wybór jeżeli chodzi o to gdzie zacząć pracę na taxi. Tak mi się wydaje
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

podobno juz nie bedą wysyłeć bo na 200 kierowców po sms-ach zgłasze sie jedne , tak mi powiedział dyspozyto,
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

więc nie otrzymasz już sms-a
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic tylko na taxi jeździć, 8k dobrze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie naprzyjmowal aut i wszystko stoji przy pracy 20 h na dobę zarobisz 5 k
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma szkoda auta nawet tego za 2tys dobijac dziś na taxi nie zarobisz więcej taxi niż klientów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Głupoty wypisujesz jak mozna jezdzić 20h .A pozatym ja w 10 godzin robie ok 15 kursów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomyliłeś korporacje w city niema dyżurów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

można i za 1 ZL wtedy będą dzwonić na pewno 1,80 i 2,43 po rabacie w nocy i święta zus korporacja paliwo i amortyzacja auta POWODZENIA :):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadza się 15 kursów po 12,30 :):):):) z tego na zus amortyzacja auta ,paliwo ale ciesze się ze sa tacy ludzie jak ty przynajmniej mogę za darmo do domu wróci,mechanicy zarabiają na stacji jest ruch pan krzysio ma 300 naiwniaków i plac mu po 330 pobuja się z rok dwa az to nie pierd..... Jak komfort czy inne dziadostwo a co wyszarpie to jego
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Głupoty wypisujesz są kursy po 12.30 zł i po 50.00zł i to daje stedniaą cena za kursy to około 30zł. Jezdze w City już prawie 1.5 roku i wiem co i jak. A kierowców jest 200. Nie znasz realiów teraz w Gdańsku zarabia się w najwięcej w Asie i City Drivers gdzie jest stawka w dzień 1.80zł i to jest dowód ze nie masz pojecia o rynku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak chcesz zarobić to zarobisz w Drivers. Tylko trzeba chcieć! Teraz to jedna z najlepszych korporacji. Jezdze więcej od kolegów z innych firm. Ja sobie chwałę i złego nie napisze na City. Pozdro dla kierowców City.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Paweł
2018-05-26 18:56:36
Jak chcesz zarobić to zarobisz w Drivers. Tylko trzeba chcieć! Teraz to jedna z najlepszych korporacji. Jezdze więcej od kolegów z innych firm. Ja sobie chwałę i złego nie napisze na City. Pozdro dla kierowców City.
Kto te bajki piszę? Jakiś niezrównoważony psychopata?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Auto musi mieć klimatyzację od czerwca.
Poza tym odradzam jeździć w CITY, co raz większe kolesiostwo, widać to na aplikacji.
145, 138 i jeszcze paru innych milusińskich, gdzie się nie pojawią od razu dostają zlecenie, przy czym inni stoją i czekają na to czego oni nie wezmą. Czy to pupilki Pań na bazie czy polecenie Prezesa? W każdym razie mają kurs za kursem. Zwykły kierowca z poza układu przez 10 godzin pracy w niedziele dostaje 10 zleceń. Dojazdy po 5km, kursy za 10zł. Kierowców co raz więcej, ogólnie dzieje się co raz gorzej. nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

10 kursow na 10 godzin w niedziele to nie jest zle , jak jezdzilem w dajanie w niedziele czasem stało się 3h a potem dojazd 7km i kurs 10zl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry