Widok

City Drivers

Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania jakie musi spełnić auto by jeździć dla City Drivers ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dojechac oplacic baze. Potem i tak maja cie w d*pie :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 19
No ja słyszałem dobre opinie. Tylko mam auto nieduże:)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ewentualnie myślałem nad Komfortem ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18

no nie wiem ani to ani to musisz zainwestować 4k na początek kasa fiskalna taksometr badania itp i założyć firmę placić zus 1150zł i bazę do firmy ok 400zl mc by potem za 300h robić 5k obrotu w tym 1500-2000 to paliwo zus skłądka 1600 ile zostanie ? jak 2000 to sukces i jak fura nie nawali i bez mandatowo :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

Mam "maly" ZUS. Ja słyszałem że na taxi popołudniami i nóżkami weekendem idzie zarobić:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Idzie. Ale na wyzszych stawkach. Na 1,8 to jest zajeżdżanie auta. Oblicz sobie ile masz z km.
Paliwo, amortyzacja, ubezpieczenie itp ok 0,83gr (kilometrówka w PL na rok 2017), zostaje mniej niż 1pln na to by zapłacić mały zus i coś zostawić dla siebie. Dołóż do tego dochodowy oraz vat (chyba że pójdziesz na kartę podatkową), i generalnie będziesz zarabiał niewiele. Szczególnie, że największe obłożenie jest w weekend w nocy. A w dzień to już tak nie do końca.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15

Karta podatkowa w moim przypadku. A jeździć chce tylko czwartek- niedziela nocki . Mam etat :) to chyba jednak komfort ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

komfort jezdzilem tam nie polecam maja dyżury mało kursów a weekend bardzo duzo aut jezdzi i stoisz godzine a stawka 1.8zl po rabacie 30% czesto dojazd powyżej 5km po klienta a kurs 10
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
245 godzin jezdzilem wyszedłem na czysto za październik 7350zl. Jak chcesz to zarobisz.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3
I ja jestem kierowca City Drivers ale tylko dorabiam gdy nie mam służby. Dorabiam ok 4000zł na czysto miesiecznie.Pełno etatowy kierowcy z tego co wiem to około 8000zł maja na czysto.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Są tylko 2 korporacje co maja kursy i można zarobić to as i city drivers. Jak słysze np. Ze komfort :)))))) śmiech na sali zero wiedzy co się dzieje w gdańsku na taxi. I jeszcze do tego co twierdzi ze mało za kilometr ( 1.80 złoty ) można i za 2.70 złoty ale czy wtedy ktoś zadzwoni i zamówi taxi??????
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadza sie. Jeżdżę tylko w weekendy, 2 tygodnie urlopu miałem, przepracowałem ostatnie 2 weekendy w miesiącu. obrót 5300, na czysto ponad po odliczeniu vatu, prowizji, paliwa i leasingu ponad 3000. Da sie zarobić, ale trzeba jeździć. A nie pitolić na słupku
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Narzekają tylko nieogarnieci kierowcy (widzę jak jeżdżą co niektórzy kierowcy oni nie nadają się jako kierowcy taxi) ,albo trolle z konkurencji. Ja w jedną wikeendową noc po przejechaniu 10 godzin mam ponad 20 kursów zawsze.Ja tylko dorabiam i naprawde dobrze zarabiam.Kierowca który lubi jezdzić zarobi zawsze dobre pieniądze.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

City Drivers jedna z najlepszych korporacji w Gdańsku. Ale co niektórzy nie doceniają tego.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5

Z tym to już pojechałeś :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jestem zadowolony. Są kursy dzieje sie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak ale coraz wieksza liczba kierowców powoduje spadek ilosci zlecen na jednego kierowce co jak bedzie 1500 aut w city ? w stowarzyszeniu nie ma tak ze zwiekszaja np liczbe kierowcow dlatego pewniejsza opcja to np hallo czy dajn
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ile jest wpisowego w dajanie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jezdzilem tam kiedys to 1700 plus radio 1000 teraz chyba mniej , firma nie rozwija sie i kursy ida bokiem ale mimo to i tak moim zdaniem lepsze niz prywatna firma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Praca

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Własny biznes - jak się reklamować? (189 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry