Widok

City Drivers

Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania jakie musi spełnić auto by jeździć dla City Drivers ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dojechac oplacic baze. Potem i tak maja cie w d*pie :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 19
No ja słyszałem dobre opinie. Tylko mam auto nieduże:)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ewentualnie myślałem nad Komfortem ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18

no nie wiem ani to ani to musisz zainwestować 4k na początek kasa fiskalna taksometr badania itp i założyć firmę placić zus 1150zł i bazę do firmy ok 400zl mc by potem za 300h robić 5k obrotu w tym 1500-2000 to paliwo zus skłądka 1600 ile zostanie ? jak 2000 to sukces i jak fura nie nawali i bez mandatowo :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

Mam "maly" ZUS. Ja słyszałem że na taxi popołudniami i nóżkami weekendem idzie zarobić:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Idzie. Ale na wyzszych stawkach. Na 1,8 to jest zajeżdżanie auta. Oblicz sobie ile masz z km.
Paliwo, amortyzacja, ubezpieczenie itp ok 0,83gr (kilometrówka w PL na rok 2017), zostaje mniej niż 1pln na to by zapłacić mały zus i coś zostawić dla siebie. Dołóż do tego dochodowy oraz vat (chyba że pójdziesz na kartę podatkową), i generalnie będziesz zarabiał niewiele. Szczególnie, że największe obłożenie jest w weekend w nocy. A w dzień to już tak nie do końca.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15

Karta podatkowa w moim przypadku. A jeździć chce tylko czwartek- niedziela nocki . Mam etat :) to chyba jednak komfort ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

komfort jezdzilem tam nie polecam maja dyżury mało kursów a weekend bardzo duzo aut jezdzi i stoisz godzine a stawka 1.8zl po rabacie 30% czesto dojazd powyżej 5km po klienta a kurs 10
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
245 godzin jezdzilem wyszedłem na czysto za październik 7350zl. Jak chcesz to zarobisz.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3
I ja jestem kierowca City Drivers ale tylko dorabiam gdy nie mam służby. Dorabiam ok 4000zł na czysto miesiecznie.Pełno etatowy kierowcy z tego co wiem to około 8000zł maja na czysto.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Są tylko 2 korporacje co maja kursy i można zarobić to as i city drivers. Jak słysze np. Ze komfort :)))))) śmiech na sali zero wiedzy co się dzieje w gdańsku na taxi. I jeszcze do tego co twierdzi ze mało za kilometr ( 1.80 złoty ) można i za 2.70 złoty ale czy wtedy ktoś zadzwoni i zamówi taxi??????
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadza sie. Jeżdżę tylko w weekendy, 2 tygodnie urlopu miałem, przepracowałem ostatnie 2 weekendy w miesiącu. obrót 5300, na czysto ponad po odliczeniu vatu, prowizji, paliwa i leasingu ponad 3000. Da sie zarobić, ale trzeba jeździć. A nie pitolić na słupku
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Narzekają tylko nieogarnieci kierowcy (widzę jak jeżdżą co niektórzy kierowcy oni nie nadają się jako kierowcy taxi) ,albo trolle z konkurencji. Ja w jedną wikeendową noc po przejechaniu 10 godzin mam ponad 20 kursów zawsze.Ja tylko dorabiam i naprawde dobrze zarabiam.Kierowca który lubi jezdzić zarobi zawsze dobre pieniądze.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

City Drivers jedna z najlepszych korporacji w Gdańsku. Ale co niektórzy nie doceniają tego.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5

Z tym to już pojechałeś :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jestem zadowolony. Są kursy dzieje sie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak ale coraz wieksza liczba kierowców powoduje spadek ilosci zlecen na jednego kierowce co jak bedzie 1500 aut w city ? w stowarzyszeniu nie ma tak ze zwiekszaja np liczbe kierowcow dlatego pewniejsza opcja to np hallo czy dajn
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ile jest wpisowego w dajanie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jezdzilem tam kiedys to 1700 plus radio 1000 teraz chyba mniej , firma nie rozwija sie i kursy ida bokiem ale mimo to i tak moim zdaniem lepsze niz prywatna firma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Praca

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

do góry