Widok

City Drivers

Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania jakie musi spełnić auto by jeździć dla City Drivers ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obroty największe ma City Drivers to jest pewne. A konkurencji to życze tego samego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najwięcej kursów jest w City Taxi

Citu Drivers TAXI najlepsza korporacja. Lepszą od Asa wiem bo jezdziłem w Asie.

Bzdury wypisujesz w City Drivers TAXI dzień 2zł noc 3zł A składka za miesiàcs dla City 350 żł

2.00 zł za kilometr od 5 lutego podjazd 7zł i brak rabatów! Szef dobra decyzja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plus dla City Drivers że podnosi stawki podjazd w górę brak rabatów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawda City Drivers ma teraz najwięcej zlecen. Jazda bez wyłaczania silnika to codziennosć. Zarobkowo to nie ma lepszej korporacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

city drivers to teraz najlepsza firma

Zero rabatów i o to chodziło.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od 01.10.19 jest komunikat przeczytaj

Od kiedy nie ma rabatów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ooo... od kiedy

W końcu w City Drivers bez rabatów. I o to właśnie chodziło.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisz ile w sobotę zarabiasz? Ja niedzielę w tych godzinach mam ponad 900zł i jeżdże golfem kombi z 2007r .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli miałeś obrut ponad 100zł na godzinę to super napisz gdzie tak jest? nigdzie już sam odpisze bajkopisaz. dzieciakom to wciskaj a nie mi, kilka stowarzyszeń i firm zaliczyłem zanim ftrafiłem do Drivers.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jeszcze powiedz ile km zrobiłeś, odejmij paliwo i wtedy wyjdzie ci stawka za godzinę :)

PS. Dla porównania w niedzielę jeździłem u siebie miedzy 9 a 17 i zrobiłem 850. 148km, 63zł paliwo... Tyle że ciut lepsze auto z gatunku tych premium i ciut lepszy klient.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

W sobotę od 17 do 5 rano w niedzielę miałem 25 kursów utarg 790 zł tak wygladaj soboty w city. Gdzie jest lepiej nigdzie bo City Taxi Drivers to najlepsze korpo. Ja w zyciu zwiedziłem już kilka korpo i tu jest najlepiej. I aby tak było dalej.

Prawda oby tak dalej tylko koledzy dbajmy o City by nie stało się tak jak z Dajanem czy Asem. Pozdrawiam wszystkich kumatych z City.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzasz z jesteś frajerem. Po jak ch.j wypisujesz tak o Krzysiu Psujesz szefa chcesz by się stał takim chu.iem ja Orzech z Asa? Jak Krzysiek przeczyta te opinie fałszywe będzie miał nas kierowców za świnie. Wstyd mi jak to czytam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest w City Drivers Taxi 220 kierowców to prawdziwe info .Po co głupoty wypisujesz

Inne tematy z forum Praca

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Atut-rental gdańsk kokoszki opinie (3 odpowiedzi)

Witam forumowiczów, proszę o opinie na temat firmy atut-rental czyli na przyklad warunki pracy ,...

agencja pracy no problem- praca za granica (4 odpowiedzi)

witam :) czy ktos pracował za granica przez agencję NO PROBLEM?

do góry