Widok

City Drivers

Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania jakie musi spełnić auto by jeździć dla City Drivers ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obroty największe ma City Drivers to jest pewne. A konkurencji to życze tego samego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najwięcej kursów jest w City Taxi

Citu Drivers TAXI najlepsza korporacja. Lepszą od Asa wiem bo jezdziłem w Asie.

Bzdury wypisujesz w City Drivers TAXI dzień 2zł noc 3zł A składka za miesiàcs dla City 350 żł

2.00 zł za kilometr od 5 lutego podjazd 7zł i brak rabatów! Szef dobra decyzja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plus dla City Drivers że podnosi stawki podjazd w górę brak rabatów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawda City Drivers ma teraz najwięcej zlecen. Jazda bez wyłaczania silnika to codziennosć. Zarobkowo to nie ma lepszej korporacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

city drivers to teraz najlepsza firma

Zero rabatów i o to chodziło.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od 01.10.19 jest komunikat przeczytaj

Od kiedy nie ma rabatów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ooo... od kiedy

W końcu w City Drivers bez rabatów. I o to właśnie chodziło.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisz ile w sobotę zarabiasz? Ja niedzielę w tych godzinach mam ponad 900zł i jeżdże golfem kombi z 2007r .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli miałeś obrut ponad 100zł na godzinę to super napisz gdzie tak jest? nigdzie już sam odpisze bajkopisaz. dzieciakom to wciskaj a nie mi, kilka stowarzyszeń i firm zaliczyłem zanim ftrafiłem do Drivers.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jeszcze powiedz ile km zrobiłeś, odejmij paliwo i wtedy wyjdzie ci stawka za godzinę :)

PS. Dla porównania w niedzielę jeździłem u siebie miedzy 9 a 17 i zrobiłem 850. 148km, 63zł paliwo... Tyle że ciut lepsze auto z gatunku tych premium i ciut lepszy klient.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

W sobotę od 17 do 5 rano w niedzielę miałem 25 kursów utarg 790 zł tak wygladaj soboty w city. Gdzie jest lepiej nigdzie bo City Taxi Drivers to najlepsze korpo. Ja w zyciu zwiedziłem już kilka korpo i tu jest najlepiej. I aby tak było dalej.

Prawda oby tak dalej tylko koledzy dbajmy o City by nie stało się tak jak z Dajanem czy Asem. Pozdrawiam wszystkich kumatych z City.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzasz z jesteś frajerem. Po jak ch.j wypisujesz tak o Krzysiu Psujesz szefa chcesz by się stał takim chu.iem ja Orzech z Asa? Jak Krzysiek przeczyta te opinie fałszywe będzie miał nas kierowców za świnie. Wstyd mi jak to czytam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest w City Drivers Taxi 220 kierowców to prawdziwe info .Po co głupoty wypisujesz

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry