Widok

City Drivers

Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania jakie musi spełnić auto by jeździć dla City Drivers ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

o jeszcze przybedzie :) zacznie sie czekanie 2h na kurs 10zl ; ) przerabiane to w asie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dobra co jak co ale czy mi sie wydaje czy znowu przybylo aut ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To chyba jeździsz od tygodnia. Bo ja latam od ponad roku i to tylko dorywczo, a już nie raz miałem takie strzały po 8-10 km dolotu a kursy za 10 Zeta. Proszę oszczędź takich komentarzy że ty "nie miałeś dolotu większego niż 4 km" hahaha. Co ty myślisz, że idioci to czytają. Komu ty chcesz bajki wciskać
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie mialem dolotu wiekszego nigdy niz 4 km
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

A city to nie korporacja ? Jak pracowałem przez kilka lat jeszce bez koguta, i kawałek z kogutem to nie takie wały były. Dorotka ciskała cię na drugi koniec gdańska czy do borkowa bo trzeba klienta odebrac na kursik na 3km, a w tym czasie 101 latała na intratne kursy na lotnisko...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale nie mają podglądu na nierozesłane. Haha.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Po co takie głupoty wypisujesz, jaki masz w tym cel? Wypisujesz sytucje które może uwierzyć tylko świerzak który nie ma pojecia o taxi. Wałki bywają w korporacjach ale nie w City, pozatym wszyscy mają podglad na rosyłane zlecenia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co za kocopoly haha 138 i uklady. Nie wiem kim jestes ale ieprzysz od rzeczy ;) pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Moze za malo sie przygladam . Jezdze dodatkowo wiec wiesz .... :) ale spoko poobserwuje. Myslalem ze chociaz w City jest normalnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

To za krótko jeździsz !!! Czasem takie wały odchodzą, że szkoda pisać. I to na żywca lecą automaty do konkretnego kierowcy. Mało widziałeś, albo słabo się przyglądasz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja sie z czyms takim nie spotkalem. A tez jezdze od pol roku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

No nie wiem czy w sezonie to jest dobrze. Chodzi przede wszystkim o to, że wybrańcy jeżdżą non stop. Zlecenia są przetrzymywane na bazie, nie raz klient ma pretensje, że dzwonił po taxi 15 min temu, a ja dopiero oddzwaniam i mówię za ile będę, a dodam, że dzwonie zaraz po otrzymaniu zlecenia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

10 kursow na 10 godzin w niedziele to nie jest zle , jak jezdzilem w dajanie w niedziele czasem stało się 3h a potem dojazd 7km i kurs 10zl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Auto musi mieć klimatyzację od czerwca.
Poza tym odradzam jeździć w CITY, co raz większe kolesiostwo, widać to na aplikacji.
145, 138 i jeszcze paru innych milusińskich, gdzie się nie pojawią od razu dostają zlecenie, przy czym inni stoją i czekają na to czego oni nie wezmą. Czy to pupilki Pań na bazie czy polecenie Prezesa? W każdym razie mają kurs za kursem. Zwykły kierowca z poza układu przez 10 godzin pracy w niedziele dostaje 10 zleceń. Dojazdy po 5km, kursy za 10zł. Kierowców co raz więcej, ogólnie dzieje się co raz gorzej. nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Paweł
2018-05-26 18:56:36
Jak chcesz zarobić to zarobisz w Drivers. Tylko trzeba chcieć! Teraz to jedna z najlepszych korporacji. Jezdze więcej od kolegów z innych firm. Ja sobie chwałę i złego nie napisze na City. Pozdro dla kierowców City.
Kto te bajki piszę? Jakiś niezrównoważony psychopata?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak chcesz zarobić to zarobisz w Drivers. Tylko trzeba chcieć! Teraz to jedna z najlepszych korporacji. Jezdze więcej od kolegów z innych firm. Ja sobie chwałę i złego nie napisze na City. Pozdro dla kierowców City.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Głupoty wypisujesz są kursy po 12.30 zł i po 50.00zł i to daje stedniaą cena za kursy to około 30zł. Jezdze w City już prawie 1.5 roku i wiem co i jak. A kierowców jest 200. Nie znasz realiów teraz w Gdańsku zarabia się w najwięcej w Asie i City Drivers gdzie jest stawka w dzień 1.80zł i to jest dowód ze nie masz pojecia o rynku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadza się 15 kursów po 12,30 :):):):) z tego na zus amortyzacja auta ,paliwo ale ciesze się ze sa tacy ludzie jak ty przynajmniej mogę za darmo do domu wróci,mechanicy zarabiają na stacji jest ruch pan krzysio ma 300 naiwniaków i plac mu po 330 pobuja się z rok dwa az to nie pierd..... Jak komfort czy inne dziadostwo a co wyszarpie to jego
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

można i za 1 ZL wtedy będą dzwonić na pewno 1,80 i 2,43 po rabacie w nocy i święta zus korporacja paliwo i amortyzacja auta POWODZENIA :):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pomyliłeś korporacje w city niema dyżurów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry