Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
re: wątek zamknięty pizze sa dobre ale szkodaze juz nie mozna zamawiac
~przemo
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 lutego 2017

chamskie podejście do klienta wątek zamknięty Można przymykać oko na długość dostawy, zamykanie lokalu bez informacji, nie...
~klient nasz Pan
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2016

Pizza i sos :) wątek zamknięty Coz pizza dotarla troche letnia, ale dobra. Tak jak prosilam kucharz dal malo...
~Dominika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 maja 2016

Duża ilość składników wątek zamknięty Ostatnio zawiodlem sie na konkurencji, ktora dostarczyla wielka pizze z 8-10...
~Jakub
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 lutego 2016

masakra wątek zamknięty Zamówiłem dwie pizze na które czekałem ponad półtorej godziny. Jak już pizze...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 maja 2015

Kebab wątek zamknięty Zamowienie przyjechalo duzo pozniej niz bylo to okreslone, do tego kebab byl...
~Agnieszka
-

dodano: 22 marca 2015

Spoko żarełko ;) wątek zamknięty Żarełko spoko. ;) Czas oczekiwania- "umarłam z głodu" ;) dobre 2 godziny....
~karmel
-

dodano: 21 marca 2015

Super lokal wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie naprawde warto skorzystać z tego lokalu,...
~Kinga
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 marca 2014

Nie polecam wątek zamknięty Zamawiałam dania obiadowe dwa dni temu na zamówienie telefoniczne, nie...
~Angelika
-

dodano: 3 lutego 2014

Naprawdę masakra wątek zamknięty Nie wiem jakim cudem to się jeszcze utrzymuje, zawsze pusto jedzenie jest...
~erta
-

dodano: 22 września 2013

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Korzystam niestety kilka razy w miesiącu. W okolicy są 3 miejsca gdzie można...
~Krzysztof
-

dodano: 11 sierpnia 2013

kiedy to sie zmieni wątek zamknięty Zmiencie sie albo wcale nie bedziecie miec klijentow.zlodziejstwo a ta mala...
~ala
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 lutego 2013

Ogólnie lipa, tylko piwo wątek zamknięty Jedzenie kiepskie albo jeszcze gorzej, mozna isc jedynie na piwo jak ktos...
~Edyta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 grudnia 2012

ale jaja opinia negatywna przez prostaka z kamienicy wątek zamknięty Wiadomo kto to napisał!!!! Ponieważ nie można obrażać na forum i wymieniać...
~swinina poprosy
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 marca 2012

BYLY KLIENT - opinia wątek zamknięty WYSTARCZY DOBRZE SIE WCZYTAC ZE TO PISZE JEDEN TYP! JEDZENIE JEST WYJATKOWO...
~BYLY KLIENT
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 marca 2012

Domowe jedzenie i najlepsza pizza! wątek zamknięty Ta bzdura poprzedniczki na temat pizzy brak mi słów, ponieważ nie ma takiej...
~koniuch
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2011

Marta - opinia wątek zamknięty Byłam dziś tam pierwszy raz, pizza jest słaba, sos na cieście wodnisty że...
~Marta
-

dodano: 4 kwietnia 2011

Firma catering wątek zamknięty Jestesmy bardzo zadowoleni, bierzemy śniadania, lunche i kolacje. wszystko...
~variant
-

dodano: 27 marca 2011

Nigdy wiecej! wątek zamknięty Zamówiłam dzisiaj pizzę pieczarkową i salami. Pieczarkowa ok, ale salami...
~zdegustowana
-

dodano: 19 lutego 2011

super jedzenie wątek zamknięty Jak zawsze dobre jedzenie i klimat jakiego nie ma nigdzie Pizza super bo na...
~Marko
-

dodano: 20 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
39

37

wątków

do góry