Widok

Cleanex ZC

Czy znacie tą firme,jak płacą wypłaty ,czy sa słowni?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
no niestety ale to pani Agnieszka ma rację o wszystko trzeba się prosić ciekawe co pani Ula miała obiecane za ten stek kłamstw jak człowiek by nie prosił to wypłata pewnie pojawiła by się koło gwiazdki za miesiąc październik a może gdyby to był taki wspaniały szef to nikt by się nie skarżył????
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak też myślałam, a wypowiedź i podpis potwierdził tylko o tym że to pani Agnieszka. To co pani pisze to jedna wielka głupota. Pracuję w tej firmie już 7 miesięcy i złego słowa nie powiem. Nie zgodzę się również, ze środki trzeba samemu kupować gdyż zaopatruje w wszystko co potrzeba na cały miesiąc. Facet nie jest głupi i wie ile schodzi i tyle ile dostarcza w zupełności wystarczy. Pani sama się zwolniła z pracy gdyż się pani panosiła, takie informacje szybko dochodzą. Daleko nie sięgają przyjechała pani na osiedle gdzie pracuję aby zastąpić w trakcie nieobecności jednej z pracownic. Od tamtego czasu każdy czuje nie smak po pani wizycie również pani przyjaciółka (była) nie odzywa się do pani bo zachowanie było karygodne mówiąc np."ciesz się że załatwiłam Ci pracę u szefa bo tak byś szukała dalej i dzięki mnie tu pracujesz" itp. Więc ja będę broniła dobrego słowa bo to co pani piszę to jest wielki stek kłamstw. Więc p.Agnieszko niech pani się zastanowi co pisze i myśli zanim przekaże informacje dalej. A wynagrodzenie jest zawsze na czas zgodnie z ustaleniami!!!!!! Życzę powodzenia i niech pani oczernia samą siebie. A widzę że wypowiedzi są generalnie od osób które podpadły i teraz szukają zemsty. Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 20
tak samo miałam jak pani Agnieszka
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6
Najpierw obiecuje potem nie dotrzymuje słowa nie płaci tak jak sam oferuje na poczatku wspołpracy a o wypłate trzeba sie prosic i to nie zawsze otrzymuje sie taka jak na umowie ,człowiekowi wierzy sie a on bezczelnie okłamuje najpierw wykonuje sie dla niego prace a potem jak człowiek zada swojego to kopa w tyłek i dzeikuje mu bez zapłaty i zaległych obiecanych pieniedzy na srodkach czystosci oszczedza tak ze nie jednokrotnie samemu trzeba sobie kupic zeby miec czym pracowac a bierze ludzi do pracy naiwych lub z zobowiazaniami bo wie ze nie podskocza i nie upomna sie o swoje nie rozumie jak pan moze tak oszukiwac ludzi,matki które nie jednokrotnie same utzrymuja rodziny a pan wiedzac o tym bezczelnie to wykorzystuje mam nadzieje ze urzad skarbowy w koncu sie do pana dobierze
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8
uzasadnij czemu nie polecasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam :(
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6
najgorszy z możliwych pracodawców płaci jak chce a umowa o prace tylko w snach jedynie śmieciówka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pracuję od nie dawna w tej firmie i jestem w szoku że tak negatywnie i obrażająco opisujecie o p. Zbigniewie Cinickim, jest wypłacalny i na prawdę kury z Nim można kraść( po prostu swój człowiek)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 19
Kochani zbigniew cinicki ja niestety nie mam dobrych wspomnien z ta firma a raczej z wlascicielem szkoda słów....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry