Widok

Clip in - gdzie??

Szybkie pytanie: czy któraś z was wie, gdzie w trójmieście kupię włosy naturalne clip in? Zależy mi na tym, by je wcześniej zobaczyć, dotknąć, więc allego niestety odpada - boje się, że nie dopasuję koloru.

Pomocy! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
[isalam do hair4you i nie mają clipów i nie robią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm,, dziwne.... To przepraszam... :-))
image
nie no nie ma problemu, warto było spytac, mają tylko dwie metody przedłużania Pani mi tak odpisała
"tak jak pisałam na wstępie stosujemy 2 metody ( keratynową i micro-ringi).
Ta metoda, o której pani pisze to metoda taśmowa z rzepami. Nie znamy tej metody,
więc też nie będziemy się wypowiadać na jej temat.
Jeśli będzie Pani zainteresowana naszymi sposobami serdecznie zapraszam."
Madness is the gift, that has been given to me!!
Ja kupiłam tanio naturalne taśmy pasm (na sztuki) w Gdyni na ul Świętojańskiej. Polecam szczerze . :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
WITAM, MAM DO SPRZEDANIA CLIP IN WŁOSY NATURALNE, ZESTAW 5 TASM, KOLOR BRAZ
PODAJE LINK
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyki/clip-in-firmy-headstyler-ogl4701400.html
Możesz napisać gdzie dokładnie? Byłabym zobowiązana :]
jeśli chodzi o moje ogłoszenie odbiór włosków gdynia witomino
Miałam na myśli na Świętojańskiej gdzie:)
Znalazłam!
chodzi o headstyler, wygląda na to, że mają spory wybór, może coś wybiorę. Dam znac po zakupach co i jak :)
Dopiero dzisiaj się zebrałam żeby pójśc, i rowniez polecam. Pani bardzo pomocna, jestem zadowolona z zakupu. Mają i naturalne i sztuczne (niestety musiałąm wziąc sztuczne, naturalne zbyt róznily się odcieiem), generalnie chyba lepiej osobiście niż przez internet dochodza do wniosku.

pozdrawiam
Hej! Ja kupuję od lat u BETAHAIR w Gdyni ,na Dąbrowie jest sklep. Mają spory wybór kolorów i różne długości włosów. Jakość świetna, jestem bardzo zadowolona. Towar można obejrzeć też na stronce: betahair.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dziwne, ja kupowałam w hair4you i clipy i mikroringi dla klientek... maja wlosy chyba na wszystkie metody.
ja jestem bardzo zadowolona.
stronka http://www.hair4you.com.pl mozna podjrzec co aktualnie jest w ofercie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny mam pytanie odnośnie pielegnacji doczepionych włosów jak wygląda,jak z czesaniem itp.?
Wpadłyśmy z koleżanką na pomysł przedłużenia włosów ja mam proste czarne a koleżanka blond kręcone i myje te swoje loczki codziennie jak to wygląda przy przedłużeniu w praktyce,warto czy nie?
słyszałam ,że lepsze włosy mają na morenie w http://www.angelhair.pl
mają tam super włosy ,najtaniej w trójmieście
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie polecam! Stale doczepione włosy to tylko kłopot, ciężko się myje, niewygodnie śpi, robią się kołtuny z tyłu głowy od spania. Po ściągnięciu jest dramat, wyczesałam pół głowy i pół roku moje włosy dochodziły do siebie.. Co polecam w zamian to właśnie clip in lub flip in hair! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też tylko kupuję włosy w angelhair.próbowałam już wszystkich firm,ale włosy z angelhair najlepiej mi odpowiadają.polecam naprawde super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja zawsze kupuje w hair4you.pl włosy na każdą metodę. Naprawdę super. I cena też przyzwoita.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko hair4you kupowałam już wszędzie w 3city i z allegro Ale ich włosy są najlepsze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak doczepki to z http://www.hair4you.pl mozna tez kupic osobiscie na oliwkowej w gdansky. Dobry wybor, akceptowalna cena, ja polecam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mieszkam w Gdyni i generalnie nie polecam włosów dostępnych w trojmiescie , bylam juz chyba we wszystkich hurtowniach i jakosc beznadziejna lepiej juz zamowic przez Allegro , ja robie tak ze zamawiam 2-3 zestawy w roznych kolorach wybieram najlepszy i reszte odsylam, teraz juz mam sprawdzony jeden kolor i zawsze zamawiam ten sam -http://www.cameron-hair.pl maja calkiem spoko jakosc w porownaniu do cen, tylko uwaga na darmowa wysylke bo wlosy ida tydzień
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Moda i uroda

sucha skóra (78 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

Sklep internetowy z markowymi ubraniami (95 odpowiedzi)

Hej, mam pytanie, ktoś zamawiał z was na tej stronie? Firma jest nowa, dosyć wysokie zniżki i...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (148 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry