Szybkie pytanie: czy któraś z was wie, gdzie w trójmieście kupię włosy naturalne clip in? Zależy mi na tym, by je wcześniej zobaczyć, dotknąć, więc allego niestety odpada - boje się, że nie dopasuję koloru.
praktycznie kazda hurtownia fryzjerska... w gdyni np na ul unruga allbo przy batorym na ul wladyslawaIV ale od razu mowie ze ta w centrum jest najdrozsza
Patrzyłam po stronach hurtowni ale mało znalazłam... i jeszcze jedno czy do takiej hurtowni mogę iść i kupić jeden zestaw, czy tam tylko sprzedają "hurtowo"?:)
zalezy w ktorej, czasami asz tak ze jak kupujesz na fakture to masz taniej a w innym ceny sie nie zmienią ale kupowac mozesz w kazdej ilosci. Wpisz sobie w wyszukiwarke Grzechhair Gdynia i bedziesz wszystko wiedziec ;) to jest blisko Klifu
A ja z kolei będę wdzięczna za info, gdzie moża w Gdańsku w salonie, iśc i załozyc od razu, bez kupowania samemu, albo tak że umawiasz się wcześniej i salon kupuje.
Nie mam czasu na takie zabawy w kupowanie samemu itp. Może znacie salon gdzie to zrobią? i
Ja mam do sprzedania naturalne brązowe włosy clip in cena 60zł. Zestaw składa się z 8 pasemek różnej szerokości, długość 50cm. Wiecej informacji dla zainteresowanych pisząc na maila agata-137@o2.pl
Emenems chyba niejasno napisalam-przepraszam;) Wejdz na ta stronke co podalam i tam jest adres salonu. Ta babeczka jest wlascicielka tego sklepiku intern. i salonu gdzie doczepiaja wloski. We Wrzeszczu:) Takze 2in1:D
Wiec pewnie nie bedziesz musiala sama zamawiac.Tylko pojdziesz powiesz, ze chcesz slowianskie a oni dobiora kolor. Jesli sie zdecydujesz to jak mozesz przeslij mi na maila cene ile zaplacilas za wloski z zalozeniem;) moj mail aasiuniaa88@onet.eu