Widok

Clip in - gdzie??

Szybkie pytanie: czy któraś z was wie, gdzie w trójmieście kupię włosy naturalne clip in? Zależy mi na tym, by je wcześniej zobaczyć, dotknąć, więc allego niestety odpada - boje się, że nie dopasuję koloru.

Pomocy! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
praktycznie kazda hurtownia fryzjerska... w gdyni np na ul unruga allbo przy batorym na ul wladyslawaIV ale od razu mowie ze ta w centrum jest najdrozsza
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję! Myslałam, że w takich zwykłych hutrowniach nie znajdę... juz przeczesuję strony w celu sprawdzenia:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge ci polecic jedna tania hurtownie w gdyni w ktorej sama czesto robilam zakupy, wlosy b. dobrej jakosci i przystepne ceny
image
image
bardzo poproszę:) !

Patrzyłam po stronach hurtowni ale mało znalazłam... i jeszcze jedno czy do takiej hurtowni mogę iść i kupić jeden zestaw, czy tam tylko sprzedają "hurtowo"?:)
zalezy w ktorej, czasami asz tak ze jak kupujesz na fakture to masz taniej a w innym ceny sie nie zmienią ale kupowac mozesz w kazdej ilosci. Wpisz sobie w wyszukiwarke Grzechhair Gdynia i bedziesz wszystko wiedziec ;) to jest blisko Klifu
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Serdecznie Ci dziękuję :)
ja mam do sprzedania wlosy clip koloru brazowego ale one sa jak naturalne
ile ich masz i jaka jest cena? mozesz wstawić zdjęcie? jestem zainteresowana kupnem. moze byc tez na maila mwiosnaa@gmail.com
juz odpisuje na e-maila
mk. dostalas zdjecie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam stronke HAIR4you.com.pl Salon maja w Gdansku:):) A to ich sklepik intern.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A w tym salonie można kupić włoski? Gdzie się znajduje?
A ja z kolei będę wdzięczna za info, gdzie moża w Gdańsku w salonie, iśc i załozyc od razu, bez kupowania samemu, albo tak że umawiasz się wcześniej i salon kupuje.
Nie mam czasu na takie zabawy w kupowanie samemu itp. Może znacie salon gdzie to zrobią? i
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam do sprzedania naturalne brązowe włosy clip in cena 60zł. Zestaw składa się z 8 pasemek różnej szerokości, długość 50cm. Wiecej informacji dla zainteresowanych pisząc na maila agata-137@o2.pl
ja mam do sprzedania zestaw wlosow kolor braz za 50zl
ja chcę słowiańskie naturalne jakby co
Emenems chyba niejasno napisalam-przepraszam;) Wejdz na ta stronke co podalam i tam jest adres salonu. Ta babeczka jest wlascicielka tego sklepiku intern. i salonu gdzie doczepiaja wloski. We Wrzeszczu:) Takze 2in1:D
image
Wiec pewnie nie bedziesz musiala sama zamawiac.Tylko pojdziesz powiesz, ze chcesz slowianskie a oni dobiora kolor. Jesli sie zdecydujesz to jak mozesz przeslij mi na maila cene ile zaplacilas za wloski z zalozeniem;) moj mail aasiuniaa88@onet.eu
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
już sprawdzam, dzięki za info !

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

Sklepy internetowe z odzieżą męską - proszę o opinie (25 odpowiedzi)

Polecilibyście sklepy internetowe, w których można dostać markową, męską odzież?

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (108 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

do góry