Widok

Clostilbegyt- czy której z Was pomógł zajść w ciąże?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie odnośnie clostilu. Zostały mi właśnie przepisane te tabletki na wywołanie owulacji, której ponoć nie mam. Naczytałam się sporo o tym leku i sama nie wiem czy go brać czy nie. Przepisał mi je Dr Doering-wiem, że posiada duże uznanie w światku ginelkologii-ale wiadomo jak to jest..nigdy nie ma się 100% pewności.
Dzieczyny, jakie są Wasze doświadczenie z tym preparatem. Sama nie wiem czy go brać czy nie. Czy któraś z Was faktycznie poczęła swojego maluszka dzięki temu? Wolałabym zajść w ciążę naturalnie...ale już tak bardzo chce, że łamię się czy ich nie wziąć. Proszę o opinię
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 7
hejka,jak u was sytuacja sie rozwija?czekam na jakies radosne nowiny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja jestem po hsg i dziś 35 dzień i nie mam okresu. W ciąży napewno nie jestem bo jak pisałam wcześniej nie było w tym cyklu pęcherzyka. Nawet nie czuje żeby natchodził piersi mnie nie bolą Nie pokoi mnie to iż mam od dwóch tygodni białą wydzielinę i to strasznie dużo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, ja czekam,w pon za tydzien mam miec okres. oby nie!!!
image

image
Myśle że Ci się uda i zobaczysz dwie kreski.
ja też czekam na @, ale mam małą nadzieję....
załamana proponuję wybrac sie do gina i zrobić wymaz. Ta wydzielina może być po hsg-jakiś stan zapalny. Gdyby to był kontrast, to już dawno by się wydalił,dwa tyg. to trochę długo
Może i masz raxje. jutro zrobie test i jak bedzie negatywny to pójde do ginekologa. Nie pokoi mnie to bardzo
zycze wam dziewczyny tych wymarzonych 2 kreseczek,zalamana daj jutro znac jak wyszedl ci test,ja to juz jakos stracilam nadzieje i na nic nie licze,czekam na @ i ide na zabieg
Hej justyna nie trać nadziei i bądź dobrej myśli. Wiem że to trudne jest sama nie potrafię ale trzeba żyć nadzieją i wiarą że wkońcu zaciążymy.
Test wyszed negatywny. Nie wiem czemu nie mam okresu. Teraz wzystko mi się przeciąga
Czesc dziewczyny! Czekam na okres albo jego brak, ale im blizej poniedzialku tym bardziej tracę nadzieję. Czuje, ze nic nie wyjdzie
image

image
zalamana-to predko idz do lekarza,niech zaradzi cos na ta sytuacje,ja powoli szykuje sie do zabiegu,musze zrobic badania i zaszczepic sie na zoltaczke,nie zamierzam liczyc na cud bo w moim przypadku napewno cud sie nie zdarzy,czasami mam dosc tego zycia,wszystko pod gorke
No na poniedziałek się umówiłam. Powiem Ci że mam dosyć już tych wizyt tego latania na usg. Już mi się niechce. Najchętniej to już bym sobie dała spokój. A ty trzymaj się i miej nadzieje.
ja tez mam dosyc,nie dosc,ze ciagle latam po lekarzach,wydaje kupe kasy to jeszcze efektow zadnych
justys to czekam na pozytywne wiadomosci w poniedzialek,oby ci sie udalo,ktory cykl jestes na clo?
od paru dni bolały mnie piersi, jak zawsze przed okresem i teraz przestały co oznacza, ze jutro dostane okres, zawsze tak mam. Dziewczyny ja już nie mam siły, już nie mogę! Czy ten koszmar kiedyś sie skończy? Miałam już bardzo dużo cykli z clo, ten jest trzeci po dłuższej przerwie.Są piękne pęcherzyki, jest owulka i nic. Mąż zdrowy jak Ryba. Teraz powinnam w tym cyklu isc na inseminacje, ale ja już tracę nadzieję, nie mam siły na tę walkę.
image

image
w takim razie musi istniec inna przyczyna tego,ze nie zachodzisz w ciaze niz brak owulacji,a robilas histeroskopie,wrogi sluz i droznosc jajowodow?
raz zaszłam w ciążę wiec prawdopodobieństwo wrogiego śluzu lub niedrożności jest małe, ale zrobie to badanie na wrogi sluz i droznosc tez. kiedys nie mialam z clo takich dobrych pecherzykow, dopiero teraz po przerwie i dodaniu sterydow ladnie rosna. w tym miesiącu robie inseminacje!!!
image

image
oby nie byla potrzebna.moze jednak sie udalo,poki @ nie ma jest nadzieja,ja jutro robie badania potrzebne do histeroskopii,ma ja zaplanowana na za 2tyg,najgorzej,ze szczepienia do zabiegu potrzebne sa 2 a ja dzis zrobilam pierwsze a drugie dopiero za miesiac ale mam nadzieje,ze nie okaze sie to az tak niezbedne do histeroskopii bo nie chce juz tej sprawy przedluzac
niestety @ już jest! jak w zegarku. ale juz wczoraj wiedziałam, więc się wczoraj wypłakałam i dziś mi lepiej. już się zapisałam do invicty na za dwa tygodnie na tą inseminację. trzeba walczyć, nawet jak brakuje sił! na szczęście moj mąż daje mi dużo tej siły!
image

image