Widok

Clostilbegyt- czy której z Was pomógł zajść w ciąże?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie odnośnie clostilu. Zostały mi właśnie przepisane te tabletki na wywołanie owulacji, której ponoć nie mam. Naczytałam się sporo o tym leku i sama nie wiem czy go brać czy nie. Przepisał mi je Dr Doering-wiem, że posiada duże uznanie w światku ginelkologii-ale wiadomo jak to jest..nigdy nie ma się 100% pewności.
Dzieczyny, jakie są Wasze doświadczenie z tym preparatem. Sama nie wiem czy go brać czy nie. Czy któraś z Was faktycznie poczęła swojego maluszka dzięki temu? Wolałabym zajść w ciążę naturalnie...ale już tak bardzo chce, że łamię się czy ich nie wziąć. Proszę o opinię
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 7
Justyna gratulacje!!, oby to nie była pomyłka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje justyna. Myśle że szczęście się uśmiechneło do Ciebie i bedzie dobrze
Powiem Ci że ja po Twojej nowinie też uwierzyłam że mi się uda. Jakoś to mnie pozytywnie nastawiło. Teraz tylko chce okresu i bede działać.
dziewczyny boje sie tylko,ze to jeszcze dzialanie pregnylu,do @ jeszcze 5 dni,tak sie boje,ze to jednak pregnyl
Nie bój się i nie stresuj się. Poprostu się ciesz. I nie myśl o tym że to działanie tego zastrzyku. Napewno będzie dobrze :)
w sobote jeszcze powtorze test,we wtorek ide do lekarza i wszystko sie wyjasni
Justyna trzymamy kciuki żeby wszystko pomyślnie się ułozyło, to jest światełko w tunelu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny dzis znowu zrobilam test,znowu 2 kreski,do okresu jeszcze 3,4dni,to jest 15 dzien po zastrzyku a moj 30dc,tak sie boje rozczarowania,dziekuje wam za wsparcie
Justyna i jak? Caly czas trzymam kciuki, daj znać. W piątek lub sobotę mam inseminacje, zależy jak owu wypadnie, ale po clo mam zawsze 12dc doby pęcherzyk, dostaję zastrzyk i 13 dc jest owulka. Czy któraś z Was to robiła? Można się jakoś przygotować do tego?
image

image
ok,dam znac,testy nadal pozytywne,dzis temp 37.0,teoretycznie jutro powinnam dostac @,jutro ide do lekarza wiec mam nadzieje,ze wszystko bedzie juz jasne bo mam dosc tej niepewnosci
dziewczyny udalo sie,jestem w 2-3tygodniu ciazy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
JUHU!!! To super, bardzo się cieszę i gratuluję! Napisz co zrobiłaś w tym cyklu, że się udało.
image

image
super!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bralam clo 2 tabl.potem pregnyl,duphaston 2tabl i juz tydzien przed terminem @ testy wychodzily pozytywnie,myslalam,ze to wina pregnylu ale jednak okazalo sie,ze nie,to byl moj drugi cykl z clo a pierwszy z pregnylem,po 3 latach staran udalo sie,acha i jak te testy wychodzily pozytywnie to nie przerwalam duphastonu po 10 dniach tylko biore do dzis a od jutra lekarz kazal brac luteine
justyna podobno są problemy z pregnylem. Gdzie Ty kupiłaś?
sluchaj ja jestem z warszawy ale to forum bardzo przypadlo mi do gustu,u nas tez jest problem z nabyciem pregnylu,wlasciwie to nigdzie go nie ma,dziewczyny poprostu jeszcze nie wierze w to,ze mi sie udalo,to jakis cud
GRATULUJĘ !!! Cieszę się razem z Tobą! Dziewczyny musimy wierzyć , że tym razem i nam się uda :) Jednak cuda się zdarzają ...
dziewczyny naprawde cuda sie zdarzaja i co?chcialam i myslalam,nie wyluzowalam a jednak udalo sie
Wielkie, ogromne gratulacje!!!!Nawet nie wiesz jak się cieszę, to daje nam nadzieję i lepsze samopoczucie na starania. Ja jutro idę na zastrzyk z pregnylu i to moja 3 próba z clo - mam nadzieję...
mi zycze ci szczescia,oby to byl ten ostatni cykl z clo