Widok

Clostilbegyt- czy której z Was pomógł zajść w ciąże?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie odnośnie clostilu. Zostały mi właśnie przepisane te tabletki na wywołanie owulacji, której ponoć nie mam. Naczytałam się sporo o tym leku i sama nie wiem czy go brać czy nie. Przepisał mi je Dr Doering-wiem, że posiada duże uznanie w światku ginelkologii-ale wiadomo jak to jest..nigdy nie ma się 100% pewności.
Dzieczyny, jakie są Wasze doświadczenie z tym preparatem. Sama nie wiem czy go brać czy nie. Czy któraś z Was faktycznie poczęła swojego maluszka dzięki temu? Wolałabym zajść w ciążę naturalnie...ale już tak bardzo chce, że łamię się czy ich nie wziąć. Proszę o opinię
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 7
juz doczytalam,ze twoje leczenie ma byc bez clo ,jestesmy w podobnej sytuacji,ty od 5lat ja od 6lat,zmien koniecznie lekarza bo ten to strata czasu,oni chyba nie zdaja sobie sprawy,ze dla nas kazdy kolejny miesiac oczekiwania to ciagnacy sie w nieskonczonosc koszmar
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
to jest mój nowy ginekolog , zobaczymy co mi powie . Jestem załamana ;( Justyna ty też masz PCO ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie,po 3latach staran udalo mi sie zajsc w ciaze,poronilam w 6 tyg.teraz kolejne 3lata i nic,niestety lekarze wmawiali mi,ze to blokada psychiczna i za kazdym razem mowili pani jest taka mloda wiec prosze sie nie martwic-a odwiedzilam niejednego doktorka ale dopiero teraz trafilam na konkretnego,ktory zajal sie mna jak nalezy,jesli przez 3cykle clo nie pomoze to czeka mnie laparoskopia,mam tez dwuroznosc macicy-podobno to nie jest przyczyna braku ciazy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam nadzieje,ze ten jest jakis konkretny,daj znac po wizycie jak sie ma sytuacja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam iść dzisiaj na wizytę ale @ mi pokrzyżowała plany , miałam juz być po i dlatego lekarz kazał przyjść w 8 dc. Skoro dopiero dziś przyszła to wizyte przełożyłam na następny tydzień .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Justyna będzie dobrze , obydwie wychodujemy odpowiednie ziarenka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
neta w takim razie czekam na wiesci od ciebie,u mnie wszystko okaze sie w srode,to oczekiwanie mnie dobija
taka mam nadzieje,a ile masz lat jesli mozna wiedziec
czekanie jest najgorsze , daj też znać ;)
Ja mam skończone 25 lat , a Ty?
ok,trzymaj za mnie kciukasy
ja 27,wiec sytuacja staje sie napieta,mlodsza sie niestety nie robie
No ja też niestety nie :( Damy rade grunt to się nie załamywać!!!
Dziewczyny nie łamcie się. Wiem co oznacza chęć posiadania dzidziusia, ale na prawde jesteście jeszcze młode. Mi udało się zajść w ciąże w wieku 29lat :-)
Mi też niestety nie udało się teraz, czekamy na następny...:(
przykro mi,kolejny miesiac oczekiwan-niestety
mam nadzieję, że ewentualnie do trzech razy sztuka i się uda z clo, bo potem to już nie wiem co robić.... Trzeba być dobrej myśli;)
nic innego nam nie pozostalo,ja jak juz pojawia sie okres to opadaja mi emocje i jestem pelna nadzieii,ze "moze w tym cyklu sie uda"ale tak tydzien przed okresem to nie wiem,w ktorym swiecie sie znajduje,mysle tylko o tym czy udalo sie czy nie,dobija mnie to
racja, skąd ja to znam....
3 tygodnie jakos sie wegetuje,starania,nowa nadzieja a kolejny tydzien to poprostu jakis koszmar-oczekiwanie,ktore dluzy sie w nieskonczonosc