Widok

Co Jej jest?

Witam.
Dziś popołudniu zadzwoniła do mnie moja partnerka,z prośbą,bym do niej przyjechał (nie mieszkamy razem),bo ona nie czuje się dobrze.
Nie widziałem jej nigdy w takim stanie.Pogotowia nie wzywałem,na Jej prośbę...
Objawami jakiej choroby mogą być:
drżenie ciała i rąk!,osłabienie,zawroty głowy,rozdrażnienie,"otępienie",bladość,przyspieszone bicie serca,stan niepokoju?nie wiem,jak to określić.Niewiele dziś zjadła,piła tylko dużo wody,sok pomidorowy,Nutridrink...

Martwię się o Nią.Zmienia temat,gdy zaczynam rozmowę na temat stanu Jej zdrowia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
1. Kacowe stany lękowe
2. Syndrom odstawienia przy dragach
3. Zatrucie
4. Zaburzenia elektrolityczne - z innych przyczyn (np. hormonalnych)

Jesteś chłop czy guma od majtek?
Olej jej zdanie i jedź z Nią do lekarza.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam podobne objawy. Okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. Leczę się od roku i jest lepiej. Idźcie do lekarza!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lekarz tu niezbędny. Ale często takie objawy mogą być po różnych lekarz - skutki uboczne. Ja miałam kiedyś zaburzenia widzenia po tabletkach
albo9 tarczyca albo nerwica/depresja

idzcie sprawdzic krew badanie TSH jak bedzie ok, to do psychoterapeuty im szybciej tym lepiej
Skoro zmienia temat bo ona wie dokładnie od czego mogą być te objawy. Stawiam na coś wstydliwego i raczej nie jest to tarczyca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie cortol sie z baba tylko jedz na szpitala na ostry dyzur !!!!!!!
padaczka skroniowa?

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie na badania krwi? jakie laboratorium? (11 odpowiedzi)

Chcę zrobić badania krwi pod kątem żółtaczki - profilaktycznie, są mi potrzebne do pracy dla...

Gastroenterolog -prosze o informacje (8 odpowiedzi)

a chciałabym się dowiedzieć czy ktoś leczy się u Pani dr Joanny Graczyk ,czy jest to polecany...

Jak urozmaicić seks (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry