Widok

Co Ludzie Powiedzą

Karczemki Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Już w sobotę od godziny 15:00 zapraszamy wszystkich na otwarcie bistro Co Ludzie Powiedzą. Sprawdźcie, jakie lokalne bistro może być smaczne i gościnne
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

jakiej złej opinii? Właśnie Wasze złe opinie przekonały mnie, żeby tam zajść. Bo wynika z nich jedno- nie są kolejnym tanim barem sprzedającym byle co. Ceny też mnie zaskoczyły :) po tym, co tu przeczytałam, spodziewałam się milionów za wszystko. A one na normalnym poziomie w stosunku do jakości. A porównywanie z sopockim Pinokiem jest conajmniej niestosowne. Może i w Pinokiu tanio, ale krem z koncentratu pomidorowego, to ja sobie mogę w domu zrobić a nie płacić za niego na mieście.
Wszystkim lubiącym dobrą kuchnię polecam. Zwolennikom ociekających tłuszczem schabowych polecam wybrać się na Kaszuby. A zwolennikom taniości polecam Bar Syrenka.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

g*wnianej jakości jedzenie na wagę, zajeżdżające tanim i niezbyt świeżym tłuszczem już mamy :) w Auchan. Fajnie, że mamy na osiedlu miejsce, gdzie ludzie z bardziej wybredni mają co zjeść.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Szkoda że właściciel nie chciał zrobić Bistro z jedzeniem na wagę , poszedł z odważną kartą jak na osiedlową knajpę , życzę powodzenia .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Też miałam zamiar odwiedzić nowo otwarty lokal ale nie było jeszcze okazji najpierw byłam na pielgrzymce na Jasną Górę a ostatnio wypadła mi pielgrzymka do Lichenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze wybrałaś ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Miałam dziś pójść zobaczyć ale nie poszłam bo za ładna pogoda i zwyciężyła sielanka na plaży.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

No, jak ktoś nazw nie ogarnia i dlatego boi się iść do bistro, to faktycznie niech lepiej kupuje mrożonki w Netto.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jak by nie było pysznie to już nie poprawi złej opini... Wystarczyło dobrze zacząć i by było napewno więcej ludzi...
Nazwy dań że są z kosmosu i super eleganckie, ale nie trafione do klientów...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

A ja wczoraj byłem na lunchu - był przepyszny. I choć było pusto gdy przyszedłem, to za chwilę zajęte zostały trzy kolejne stoliki.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wczoraj szłam chodnikiem do apteki i też nikogo nie było.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czemu nie wejdziesz? Posiedzisz zjesz A potem powiesz coś naprawdę przekonujacego ok?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Niestety pustki w lokalu widać z chodnika. Nie trzeba wchodzić do środka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Skąd wiesz? Byłaś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ludzi tyle że nic...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mam nadzieję że nie broni się tj. Pisze powyższego właściciel. Niestety potwierdzam powyższe negatywne opinie. Przy niektórych potrawach jestem w szoku ze coś takiego można serwować za taką cenę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Jeśli takie pozytywne opinie będą reklamowały bistro to nie wróżę sukcesu niestety. Antyreklama
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Widać jacy zacofani ludzie mieszkają na Karczemkach! Brak kubków smakowych! Żal to czytać! Życzę bistro najlepszego! Jedzenie pycha! Ceny okay! Powodzenia!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

To jest właśnie polska zacofana myśl ... średniowiecze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

na kokoszkach jest pizzeria prosto z ognia. Uważam, że jest całkiem przyzwoita. Jadłem tylko i wyłącznie na miejscu, nie ma do czego się przyczepić.
Alicante oraz Bella, to sanepid powinien zamknąć.
Co do restauracji co ludzie powiedzą, to fakt menu powinni zmienić i trochę ceny zmniejszyć.
Lunch fajna opcja, ale 25 zł ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nowe menu przydało by sie ze wzgledu na błedy ortograficzne oraz dziwną pisownię składników, które występują w obecnym. Słaba taka wizytówka i reklama.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9