Widok

Co Ludzie Powiedzą

Karczemki Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Już w sobotę od godziny 15:00 zapraszamy wszystkich na otwarcie bistro Co Ludzie Powiedzą. Sprawdźcie, jakie lokalne bistro może być smaczne i gościnne
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

Skąd wiesz? Byłaś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Niestety pustki w lokalu widać z chodnika. Nie trzeba wchodzić do środka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czemu nie wejdziesz? Posiedzisz zjesz A potem powiesz coś naprawdę przekonujacego ok?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wczoraj szłam chodnikiem do apteki i też nikogo nie było.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ja wczoraj byłem na lunchu - był przepyszny. I choć było pusto gdy przyszedłem, to za chwilę zajęte zostały trzy kolejne stoliki.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak by nie było pysznie to już nie poprawi złej opini... Wystarczyło dobrze zacząć i by było napewno więcej ludzi...
Nazwy dań że są z kosmosu i super eleganckie, ale nie trafione do klientów...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

No, jak ktoś nazw nie ogarnia i dlatego boi się iść do bistro, to faktycznie niech lepiej kupuje mrożonki w Netto.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Miałam dziś pójść zobaczyć ale nie poszłam bo za ładna pogoda i zwyciężyła sielanka na plaży.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze wybrałaś ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Też miałam zamiar odwiedzić nowo otwarty lokal ale nie było jeszcze okazji najpierw byłam na pielgrzymce na Jasną Górę a ostatnio wypadła mi pielgrzymka do Lichenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda że właściciel nie chciał zrobić Bistro z jedzeniem na wagę , poszedł z odważną kartą jak na osiedlową knajpę , życzę powodzenia .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

g*wnianej jakości jedzenie na wagę, zajeżdżające tanim i niezbyt świeżym tłuszczem już mamy :) w Auchan. Fajnie, że mamy na osiedlu miejsce, gdzie ludzie z bardziej wybredni mają co zjeść.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

jakiej złej opinii? Właśnie Wasze złe opinie przekonały mnie, żeby tam zajść. Bo wynika z nich jedno- nie są kolejnym tanim barem sprzedającym byle co. Ceny też mnie zaskoczyły :) po tym, co tu przeczytałam, spodziewałam się milionów za wszystko. A one na normalnym poziomie w stosunku do jakości. A porównywanie z sopockim Pinokiem jest conajmniej niestosowne. Może i w Pinokiu tanio, ale krem z koncentratu pomidorowego, to ja sobie mogę w domu zrobić a nie płacić za niego na mieście.
Wszystkim lubiącym dobrą kuchnię polecam. Zwolennikom ociekających tłuszczem schabowych polecam wybrać się na Kaszuby. A zwolennikom taniości polecam Bar Syrenka.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Polecam z całą rodziną jedliśmy tam już 3 razy , naprawdę smaczne jedzenie nie oklepane , świeże, ceny ok.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jadłam dwa razy w Bistro. Jedzenie smaczne. Słownik PWN mówi - bistro "rodzaj baru". Dla mnie cenowo to raczej rodzaj restauracji ;p
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Szkoda, że sztucce, ktorymi trzeba jesc potrafia caly dzien spedzic na stole w kubku, obmacane sto razy. Dokladacie tylko te brakujace.
Po pierwszej wizycie i skosztowaniu makaronu, mielismy synchroniczna sr*czke z partnerka jak na zawolanie, ledwo do domu zdazylismy wrocic.
Ceny troche przesadzone, tak o 30%, jak na osiedlowe bistro.
Jedzenie niedoprawione np. niesolony makaron. Rowniez troche zieleninki przydaloby sie a nie 2 listki pietruszki ;)
To ludzie powiedzą :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17

Troche szkoda że nie pos*aliście sie po drodze ta kupa z makaronem. Mhahaha
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto pisze takie komentarze ? Gimnazjaliści ? Konkurencja ? Jeśli konkurencja, to jesteście żałośni, żeby coś powiedzieć, to trzeba iść, spróbować, ale tak to już u Nas jest...Negatywów tysiące, o wszystkim, narzekanie...Może wreszcie jakieś pozytywy z życia ?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ceny podobne jak na starowce w gdansku ,takze dlugiej przyszlosci nie wroze .zamiast wypic piwo z kija za 9 zl I popatrzec na samochody ,wole we feeshu kupic 4 w tej cenie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

A ja byłam i polecam ;) ceny sa normalne, niewygorowane. Jedzenie naprawde dobre. Na pewno jeszcze wpadnę gdy znow nie bede miala pomyslu na obiad :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3