Widok

Co Was pociąga w drugiej osobie?

Jakie zachowania, części ciała, ubiór, cechy, itede?
Wszystko na ten temat.

A może są też rzeczy, które zdecydowanie działają na was jak zimny prysznic? Odpychają, powodują, że momentalnie odechciewa wam się wszelakiego kontaktu cielesnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm
przede wszystkim spojrzenie i zapach
i cycki Gorzej bywa z podnieceniem u kobiety ale na to również jest sposób. Polecam hiszpańską muchę, w polsce można to kupić pod nazwą sex elixir. Dobry afrodyzjak.

penis we zwodzie ^ ^ bo takiego w spoczynku nie mam okazji często widzieć x dddddd
silne ramiona i takie przedramiona się napinające.
tyłeczek taki jędrny, męski, silny ; ]
dłonie duże takie zayebiście męskie mrrrrrr.
plecy, barki.
zapach, który zwala z nóg prosto do łóżka ; DDD
a i ważne to, że nienawidzę przypakowanych dvpków ani szczypiorów ; pp Jesli chodzi o afrodyzjaki to nigdy jeszcze nie próbowałam. Gdzie to mozna kupic?

po mojej ostatniej kochance spodobał mi się hardcore
klapsy, dziwne pozycje, sex w dziwnych miejscach

może nie doszliśmy do spuszczeniu głowy w kiblu w trakcie orgazmu ale już było blisko Sex elixir również polecam, szczególnie dla odważnych. Kobiecie po tym środku potrafia puszczać wszelkie granice. Tak było z ostatnią kochanką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

do góry