Widok

Przedwczesny wytrysk

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z utrzymaniem się na wodzy. W sensie jest tak, że kilka ruchów i skończone... a wiem, że laska chciałaby więcej. No i ogólnie jestem przez to rozbity i zdystansowany ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przed seksem przeczytaj i zapamietaj kilkanascie za***istych kawałów/dowcipów.Jak przyjdzie co do czego to sobie w myślach je powtarzaj i chichotaj zarazem się,a wtedy nastanie cud.Laska bedzie miala ból reki i ogólnie bedzie usatysfakcjonowana.Tak to działa.Śmiech to taki duracell(bateria) na penisa :) Ewentualnie chusteczki oc wipes, albo prezerwatywa przedłużająca wytrysk
tabletki stud pills

Inne tematy z forum Zdrowie

Tabletki Perfect Bust na powiększenie piersi (3 odpowiedzi)

Dziewczyny jakies opinie o tabletkach Perfect bust? Czytam sobie opinie i są pozytywne ale czy...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

Jaki szampon na łuszczycę skóry głowy? (4 odpowiedzi)

Macie coś sprawdzonego na łuszczycę skóry głowy? Zaczęło się od drobnych łusek, a teraz mam już...

do góry