Widok
Co Was tutaj sprowadza?
Zastanawiam się, co skłoniło Was do zalogowania się tutaj.
Nuda w domu, nuda w pracy, nuda w związku?
Przeprowadzka do 3miasta i chęć poznania nowych ludzi, bo starzy znajomi za daleko?
Czasami może nadzieja na malutki romans w sieci? ;)
Niemożność poznania kogoś w realu?
Delikatny akt desperacji?
Czy jeszcze coś innego?
Pytam, bo spotykacie się także "na żywo" i widać, że macie fajne relacje, a i zabawić się potraficie :)
Ciekawi mnie to, gdyż poznawanie ludzi w sieci zawsze było troszkę słabe jak dla mnie i miałam (zapewne mylne) przekonanie, że znajomości szukają w ten sposób pryszczaci nastolatkowie lub panowie pod 50 - tkę ;)
A tu proszę - miłe zaskoczenie.
Znalazła się grupka fajnych, uśmiechniętych ludzi, którzy potrafią odejść sprzed komputera i spotkać się na ognisku/grillu/koncercie :)
I do tego wypić piwko, góra osiem ;)
Jak to się zaczęło u Was?
Pozdrawiam i liczę na łagodne potraktowanie :)
Nuda w domu, nuda w pracy, nuda w związku?
Przeprowadzka do 3miasta i chęć poznania nowych ludzi, bo starzy znajomi za daleko?
Czasami może nadzieja na malutki romans w sieci? ;)
Niemożność poznania kogoś w realu?
Delikatny akt desperacji?
Czy jeszcze coś innego?
Pytam, bo spotykacie się także "na żywo" i widać, że macie fajne relacje, a i zabawić się potraficie :)
Ciekawi mnie to, gdyż poznawanie ludzi w sieci zawsze było troszkę słabe jak dla mnie i miałam (zapewne mylne) przekonanie, że znajomości szukają w ten sposób pryszczaci nastolatkowie lub panowie pod 50 - tkę ;)
A tu proszę - miłe zaskoczenie.
Znalazła się grupka fajnych, uśmiechniętych ludzi, którzy potrafią odejść sprzed komputera i spotkać się na ognisku/grillu/koncercie :)
I do tego wypić piwko, góra osiem ;)
Jak to się zaczęło u Was?
Pozdrawiam i liczę na łagodne potraktowanie :)