Widok

Co Za Sąsiedzi....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mieszkam w bloku i szanuję swoich sąsiadów. Niedawno urodziłam synka. Myślałam, że coś się zmieni jak ta informacja trafi do moich sąsiadów. Jednak nic do nich nie trafia. Od rana do wieczora ciągłe trzaskanie drzwiami. W dzień gdy moje serduszko drzemie ktoś z sąsiadów tak trzaska drzwiami, że naczynia obijają się o siebie w szafkach a maluch budzi się z płaczem.
Ustna rekomendacja nic nie dała.
Jak Wy sobie z tym radzicie?
Jacy są Wasi sąsiedzi?
Poradźcie co zrobić??
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 28
Pani Dario_982! Dziękować będę Panu Bogu kazdego dnia, że nie jest Pani psychiatrą, bo wielu pacjentów będących pod Pani opieką, albo popadło by w pogłębioną depresje z powodu wymuszania na nich zmiany stylu życia, albo chcieli by odebrać sobie życie będąc utwierdzonym w przekonaniu że nikt się nie liczy z ich zdaniem, a nawet byli by tacy, co chcieli by dokonać zabójstwa aby pozbyć się kłopotliwych osób. Dziecko chore na autyzm lub inną dolegliwość psychiczną zanoszące się od płaczu zaprowadziła by Pani do tłumu uznając że to najlepszy sposób leczenia zaburzeń psychicznych? Pani jest bandziorem a nie kobietą!
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 4
A może to Ty mała Ciężarówko powinnaś się wynieść? Do trumny na ten przykład. Bo nie dość że jesteś matką od siedmiu boleści, to w dodatku żoną która rani innych forumowiczów swoją wypowiedzią do krwi i kości. Co to za chamstwo żeby proponować innym wynoszenie się do lasu? A Tyś jest kto? Królowa bloków czy chamka uliczna?
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 0
To kawał bydlaka jest z Twego brata. Dziwić się nie ma co że przez takich sk.....li wiele ludzi zachoruje psychicznie. Gratuluje brata bandyty. Oby nie dożył majówki
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale po co ta kompromitacja i wpisy jeden po drugim, że niby nie jedna osoba to pisała a kilka? No po co ten cyrk? Płacą ci od wpisu? Czy to dla zabicia czasu? A może z samotności gadasz sam ze sobą?

PS / Skoro nazywasz mnie córką Putina, to po co chcesz mnie zdradzić tatusiowi Putinowi hm? Ale ty się nudzisz... I jakie jazdy... Nie wiem co bierzesz ale czas przestać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 34

Miśka! A ja Cie zdradze Putinowi. Bo na co komu namierzaczka internetowa? Ja również mam możliwości aby Cię zatrzymać w śledzeniu mnie córko Hitlera
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1

I znowu wszystkie 3 powyższe wpisy mają ten same magiczne numerki, czyli pisane są przez tę samą osobę. Jakoś ja mam inne cyferki niż ty. Zgadnij czemu? Nie ma znaczenia o której zrobisz wpis i czy się podpiszesz jako kobieta czy mężczyzna. I tak inni czytelnicy widzą, że to wpisy jednej osoby. Obojętnie co ty twierdzisz, te cyferki cię zdradziły hehehehe. Ro , że jeden wpis jest z kompa, a drugi z laptopa czy telefonu to i tak ciągle twoje wypociny. Każdy to zobaczy hehehe

Miśka! Masz rysika w głowie. Nie myślisz logicznie nawet w połowie. Bilobil, stół, temperówka, masz mózg jak pięciogroszówka.

Zrozumiałym faktem jest podejrzewać kogoś o podobne wpisy po mocnym jojnciku czytaj (dzojnciku) lub żołądkowej wysoko procentowej wódzie którą w święta chlają ludzie.

Graty Miśka! Co takiego żeś zajarała to nie wiem, ale widzę że masz pobudzoną wyobraźnię. Ekstra.

Sam sobie pogratulowałeś? No super. Widać, że z głową już nie jest ok. 4 kolejne wpisy wyżej to ty, tylko inaczej się podpisujesz. Główka już szwankuje.
Mówienie zeby ktoś się wyprowadził do domku na wsi jak mu przeszkadza hałas w bloku, Nie jest dobrym rozwiązaniem na zażegnanie konfliktów z sąsiadami. To tylko u takiego kogoś wzbudza większą irytację, złość i agresję która może prowadzić do tragedii w rozmiarze XXL. Miejcie ludzie swój rozum i nie dajcie się sprowokować, bo będziecie Zawsze na straconej pozycji.

Plus za odwage. Bo z reguly adresow sie nie podaje. Jest przeciez Rodo. Naraziles wiele mieszkancow na utrate bezpieczenstwa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

U nas na Dąbrowie w Łodzi przy Tatrzańskiej 102 blok 608 lokale 12 i 17 to nie trzaskają ale łupią drzwiami.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może mała Ciężarówka to przysłowiowa księżniczka anna luiza ktora chce aby wokół niej służba tańczyła z orszakiem? Oby takich trepów co każą sie wynosić do lasu było mniej. Albo mała ciężarówka to Neron z filmu Quo Vadis. Jeden wielki pomyleniec.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mała Ciężarówko! Uważaj na to co piszesz. Jak byś powiedziała wprost do sąsiada chorego na Schizofrenie żeby wynosił się do lasu, to prawdopodobnie popiół by z Ciebie został. Trzeba uważać na to co się mówi lub pisze.
A ja gdy chcę wrzucić na luz to wkładam zatyczki do uszu, troszeczkę głośniej włączam muzę, i nie słyszę sąsiadów. No chyba że pies zaszczeka czy sąsiad w ubikacji spuszcza wodę. Ale takie dźwięki są całkiem znośne i naturalne. Gorzej gdyby na okrągło za ścianą była aktywna wiertarka

A co Drodzy forumowicze powiedzą na fakt że nawet czy to w górach czy nad morzem turyści w pensjonatach oraz kwaterach prywatnych również trzaskają drzwiami? I tak już jest niestety. Ludziom trudno jest uszanować swoje lub użyczone M, a co dopiero kwaterę czy pensjonat
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 2

Droga Autorko! Widzę że jesteś egoistycznie nastawiona do kobiet które męcząc się dziewięć miesięcy i nosząc pod sercem dziecko zapobiegają opustoszeniu się tego świata, i przyczyniają się do tego aby ktoś potem mógł pracować na twoją niewdzięczną buzię.
popieram tę opinię 84 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie, po prostu bajkopisarz się trafił i tyle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 39

Niestety świat się wokół ciebie i twojego dziecka nie kręci. Dodatkowo widzę, że masz skłonności do koloryzowania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 84

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry