Widok

Co Za Sąsiedzi....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mieszkam w bloku i szanuję swoich sąsiadów. Niedawno urodziłam synka. Myślałam, że coś się zmieni jak ta informacja trafi do moich sąsiadów. Jednak nic do nich nie trafia. Od rana do wieczora ciągłe trzaskanie drzwiami. W dzień gdy moje serduszko drzemie ktoś z sąsiadów tak trzaska drzwiami, że naczynia obijają się o siebie w szafkach a maluch budzi się z płaczem.
Ustna rekomendacja nic nie dała.
Jak Wy sobie z tym radzicie?
Jacy są Wasi sąsiedzi?
Poradźcie co zrobić??
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 28

Graty Miśka! Co takiego żeś zajarała to nie wiem, ale widzę że masz pobudzoną wyobraźnię. Ekstra.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zrozumiałym faktem jest podejrzewać kogoś o podobne wpisy po mocnym jojnciku czytaj (dzojnciku) lub żołądkowej wysoko procentowej wódzie którą w święta chlają ludzie.

Miśka! Masz rysika w głowie. Nie myślisz logicznie nawet w połowie. Bilobil, stół, temperówka, masz mózg jak pięciogroszówka.

I znowu wszystkie 3 powyższe wpisy mają ten same magiczne numerki, czyli pisane są przez tę samą osobę. Jakoś ja mam inne cyferki niż ty. Zgadnij czemu? Nie ma znaczenia o której zrobisz wpis i czy się podpiszesz jako kobieta czy mężczyzna. I tak inni czytelnicy widzą, że to wpisy jednej osoby. Obojętnie co ty twierdzisz, te cyferki cię zdradziły hehehehe. Ro , że jeden wpis jest z kompa, a drugi z laptopa czy telefonu to i tak ciągle twoje wypociny. Każdy to zobaczy hehehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 34

Miśka! A ja Cie zdradze Putinowi. Bo na co komu namierzaczka internetowa? Ja również mam możliwości aby Cię zatrzymać w śledzeniu mnie córko Hitlera

Ale po co ta kompromitacja i wpisy jeden po drugim, że niby nie jedna osoba to pisała a kilka? No po co ten cyrk? Płacą ci od wpisu? Czy to dla zabicia czasu? A może z samotności gadasz sam ze sobą?

PS / Skoro nazywasz mnie córką Putina, to po co chcesz mnie zdradzić tatusiowi Putinowi hm? Ale ty się nudzisz... I jakie jazdy... Nie wiem co bierzesz ale czas przestać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 34
To kawał bydlaka jest z Twego brata. Dziwić się nie ma co że przez takich sk.....li wiele ludzi zachoruje psychicznie. Gratuluje brata bandyty. Oby nie dożył majówki
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 2
A może to Ty mała Ciężarówko powinnaś się wynieść? Do trumny na ten przykład. Bo nie dość że jesteś matką od siedmiu boleści, to w dodatku żoną która rani innych forumowiczów swoją wypowiedzią do krwi i kości. Co to za chamstwo żeby proponować innym wynoszenie się do lasu? A Tyś jest kto? Królowa bloków czy chamka uliczna?
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Dario_982! Dziękować będę Panu Bogu kazdego dnia, że nie jest Pani psychiatrą, bo wielu pacjentów będących pod Pani opieką, albo popadło by w pogłębioną depresje z powodu wymuszania na nich zmiany stylu życia, albo chcieli by odebrać sobie życie będąc utwierdzonym w przekonaniu że nikt się nie liczy z ich zdaniem, a nawet byli by tacy, co chcieli by dokonać zabójstwa aby pozbyć się kłopotliwych osób. Dziecko chore na autyzm lub inną dolegliwość psychiczną zanoszące się od płaczu zaprowadziła by Pani do tłumu uznając że to najlepszy sposób leczenia zaburzeń psychicznych? Pani jest bandziorem a nie kobietą!
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja mam podobny problem. Mieszkam w Łodzi przy ul. Tatrzańskiej 102 bl.608. I mam sąsiada na drugim piętrze który trzaska drzwiami. W dniach 9 do 23 sierpnia byłem z Rodziną w Ustroniu Morskim. 15 sierpnia do kwatery prywatnej 4 b w Ustroniu Morskim zawitała rodzinka ze Śremu samochodem marki Volvo PSE nr 30940. Pierwszego dnia, było ok. Następnego dnia gdy dzieciaki na dobre się rozkręciły, zaczeło się bieganie po całej kwaterze. A potem jeszcze trzaskanie drzwiami. Ja i Moja Rodzina byliśmy w pokoju nr 8 a rodzinka ze Śremu była obok w pokoju nr 9. 20 sierpnia tak hukneli drzwiami, że aż ich zrugałem. Dopiero to pomogło. A właścicielka? Gdy prosiłem aby zwróciła tym ludziom z pokoju obok, bo potrzebuję ciszy, Odszczekała mi mówiąc: Panie! Pan nie mieszkasz na obrzeżach lasu, a to jest kwatera. Jak coś nie pasuje, to wynocha mi stąd. Numer do tej chamki to 607977005.
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie nie tylko czepiają się rodzin z dziećmi. Ludziom coś w umysłach się poprzestawiało, i przyj---li się do Ustronia Morskiego i Kołobrzegu. Odj....e się od Ustronia Morskiego i Kołobrzegu, bo rozhujalozę Was Dz..ki, h..e i wycieruchy zgnuśniało matczyne. Matki z bachorami wąt od polskiego bałtyku. dajcie innym wypocząć od swego istnienia. pi**ziuchy zarąbaniulskie

Ludzie nie tylko czepiają się rodzin z dziećmi. Ludziom coś w umysłach się poprzestawiało, i przyj---li się do Ustronia Morskiego i Kołobrzegu. Odj....e się od Ustronia Morskiego i Kołobrzegu, bo rozhujalozę Was Dz..ki, h..e i wycieruchy zgnuśniało matczyne. Matki z bachorami wąt od polskiego bałtyku. dajcie innym wypocząć od swego istnienia. pi**ziuchy zarąbaniulskie

popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wąt od Polskiego bałtyku. Zwłaszcza matki z dziećmi

Bałtyk bez dzieci byłby nie tylko piękniejszy ze względu na brak płaczu które z siebie dziecko wydaje ale i bezpieczniejszy bo dorośli co prawda flejtuszą rzucając pety i papierki po różnych produktach ale nie kopią tak grajdołów. A dzieci nie dość że wrzeszczą to jeszcze kopią grajdoły których rodzice nie zasypują narażając tym samym inne osoby na niebezpieczeństwo zwichnięcia lub złamania nóg. Rodzice z dziećmi to niezbyt dobra alternatywa na wypoczynek. Niech lepiej albo nie przyjeżdżają nad Polski bałtyk dając innym od siebie odpocząć albo niech będą wyznaczone strefy ciszy nad bałtykiem. Rodzice z dziećmi to istne flaki z olejem. Niech Nowy 2023 rok będzie rokiem wolnym od matek z dziećmi. Bo dorosłym ludziom należy sie cisza jak psu buda. Inaczej braknie miejsc w szpitalach psychiatrycznych bo każdy będzie wariował z powodu braku ciszy. Rodzice z dziećmi! Błagam! Dajcie choć odrobinę wytchnienia od siebie i nie skazujcie dorosłych na poziom decybeli jakie są wytwarzane przez Wasze dzieci Błagam Was o to
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 1
Drodzy użytkownicy czytający forum trójmiasto.pl! Nie tak dawno pod adresem Naszej nadmorskiej gminy Ustronie Morskie, pojawiły się wulgarne posty które niewątpliwie źle wpływaja na dobry wizerunek tej nadmorskiej miejscowości. Powód hejtu który za chwilę podam, wielu forumowiczom wyda się nadto absurdalnie śmieszny, to nadmiar turystów w Ustroniu Morskim. W związku z nadmiernym hejtem, apeluję do turystów o zabranie ze sobą w podróż zdrowego rozsądku, by swoboda dalekoidąca go nie przysłoniła. Nie musicie przyjeżdżać wszyscy w nadmiarze do Ustronia Morskiego w jednym dniu. Jeśli przyjechać w lipcu 2023 roku ma na przykład 1000 osób łącznie, rozłóżcie to w 5 ratach po nie więcej niż gora 3 dni na każdy przyjazd. Ludziom łaknącym osamotnienia, przyda się wypoczynek od tłumu turystów, zważywszy na fakt iż bardzo dużo osób z powodu niezbyt udanego wypoczynku potrafi popełnić samobójstwo. A matki z dziećmi nie powinny bawić się z dziećmi w piasku z uwagi na niewidzialne gołym okiem bakterie. Apeluję o rozsądek.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po 22? Proszę zapoznać się z przepisami. Każdy ma prawo do spokoju niezależnie pory dnia. Codzienne uporczywe hałasy jak bieganie, tupanie, trzaskanie, łomoty, są nie do zniesienia. Gdy wreszcie bezrobotni z gromadą dzieci i wnuków idą spać, można popracować intelektualnie w spokoju. Ale rano trzaskanie znowu obudzi. Bez przesady. Nie zamierzam żyć jak mi jakiś lud zatupie na wynajętym.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 1

Osobiście ja byłbym za wprowadzeniem programu nie 500 plus a wypoczynek premium plus, aby nad całym Polskim bałtykiem w każdym obiekcie noclegowym było po 25 % zajętości. Zameldowanie powinno się odbywać od Poniedziałek wieczór do Środa rano w 4 ratach a Czwartek, Piątek, oraz Sobota z Niedzielą byłby czas na sprzątanie obiektów noclegowych, dzięki czemu turyści prawdziwie by wypoczeli a przedsiębiorcy nie umarli by z głodu gdyż 25% x 4 to daje 100% zajętości obiektu tyle że w ratach. Jacy są turyści tacy są, ale każdemu bez wyjątku należy się taki wypoczynek.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Tatrzańskiej 102 w bloku 608 klatka 1 mieszkania od 1-20 u gory na którymś z pięter w Dzielnicy Łódź Górna mieszka j**any sąsiad który j*bie drzwiami do mieszkania jak Putin bombami.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

My mieszkańcy Gdańska wiemy gdzie mieszkasz Rosyjski oligarcho! Tatrzańska 102 bl.608 klatka 1 mniej więcej 2 lub 3 piętro. Wynoś się bo jesteś niechciany przez wszystkich bandyto.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry