Widok

Co daje internetowa rejestracja w Laboratorium UCK? Zdaniem pacjentów niewiele...

Opinie do artykułu: Co daje internetowa rejestracja w Laboratorium UCK? Zdaniem pacjentów niewiele....

Do Laboratorium Uniwersyteckiego Centrum Klinicznego możemy umówić się przez internet. Co nam to da? Zdaniem pacjentów niewiele. Po odejściu od rejestracji, gdzie podaje się skierowanie, płaci za badania oraz odbiera probówki, pacjenci ustawiani są w jednej, tej samej kolejce do punktu pobrań. Niezależnie od tego, czy umawiali się przez internet, czy osobiście.

Lepsze jest wrogiem dobrego - ta maksyma, zdaniem naszej czytelniczki, odnosi się do systemu internetowej rejestracji w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

większy punkt pobrań z pewnością by się przydał

"godziny szczytu" laboratorium też sa przewidywalne więc powinno dać się dostosować liczbę personelu do zapotrzebowania.
Drugą sprawą jest to że pani Magda sporo przesadza, jeśli chce się przekonać jaka jest różnica czasu oczekiwania do rejestracji po fiolki z rejestracją internetową i z marszu biorąc numerek z grupy A to niech kiedyś spróbuje. Oczekiwanie po fiolki rano z grupy A to często nie mniej jak 2godziny a z rejestracją przez internet do 15 minut - naprawdę nie widać różnicy? Po odejściu z fiolkami jest już jedna niedługa - 15min kolejka, nie widzę tragedii.
A to że robi badania odpłatnie - jej sprawa, niech robi w innym laboratorium - mało takich w 3 mieście, a nie oczekujmy że jak płacę to czerwony dywan rozwiną.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Trzeba przyjść w godz 9-13, ludzie przychodzą jeszcze wcześniej i wszyscy stoją

Zarzadzanie tragiczne, ludzi maja za chołotę
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zuzi, niestety wiele osób się wypowiada

a mało kto w laboratorium UCK był.
chodziłem i z rejestracją internetową i bez - różnica diametralna ok, 2godz krócej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

A o której mają otwierać o czwartej bo ty juże przyjechałeś
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zmieńcie szpital

Jak Wam nie pasuje to zmieńcie szpital i laboratorium. Nikt wam na siłę nie karze robić badań w tm szpitalu. Zapraszam do innych szpitali w Gdańsku, macie "cudowny" COPERNICUS", były szpital "św. Wojciecha" Zaspie, szpital MSW no i masę przychodni gdzie są laboratoria i możecie zrobić sobie badania.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Laboratorium w przychodni studenckiej

Zamiast do laboratorium UCK chodze do tego zlokalizowanego w przychodni studenckiej - jest tam zwykle o wiele mniej osob.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak tam jest tak źle to dlaczego korzysta z ich usług zapraszam do brussa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

jestes chodzącą reklamą tego szpitala - leczą tyle lat i żyjesz, z drugiej strony - tyle lat za ciebie biorakasę zNFZ - tez

pewne źródło dochodów...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

w urzedzie miasta w Gdańsku

Nie wszędzie tak jest Dziś byłem wymienic dowód osobisty bo się skończył i zona powiedziała ze można zarezerwować przez internet i w sobotę kliknąłem i dziś byłem na odrebnym stanowisku bez kolejki.można? można
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Urzedzie Pracy tez bez kolejki jak sie zarejestrujesz przez neta i nawet na konkretną godzinę....

Jednak można...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

całe to UCK niby takie nowoczesne a tam wszedzie wielkie burdiello. Najwieksze chyba na KORZE-zli

ludzie tam pracują....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie za darmo i nie opłaca NFZ tylko podatnik opłaca z wypłaty składkę na świadczenia zdrowotne. Jeżeli nie opłacasz składki to płacisz dodatkowo a stoisz jak reszta.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciiiicho

nie podpowiadaj...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tobie widać, że tylko troszkę wystarczy do życia

tak, 6 pielęgniarek w dwóch pokojach, a nie w korytarzach pionowych i poziomych. A wiesz w ogóle gdzie jest UCK?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłem tam parę razy i nigdy więcej w tym kołchozie.

Każdy oddział powinien mieć swój pobór a nie z całego kołchozu UCK wysyłają w jedno miejsce.Najbardziej mi żal ludzi z nowotworami którzy co dwa tygodnie tam wysiadują resztkami sił.Ktoś ich musi przywieźć a zaparkować trudno i jeżeli jest miejsce to drogo.Przeniosłem się z leczeniem w inne miejsce gdzie w porównaniu z tym burd..em to Ameryka.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry