Widok

Co daje internetowa rejestracja w Laboratorium UCK? Zdaniem pacjentów niewiele...

Opinie do artykułu: Co daje internetowa rejestracja w Laboratorium UCK? Zdaniem pacjentów niewiele....

Do Laboratorium Uniwersyteckiego Centrum Klinicznego możemy umówić się przez internet. Co nam to da? Zdaniem pacjentów niewiele. Po odejściu od rejestracji, gdzie podaje się skierowanie, płaci za badania oraz odbiera probówki, pacjenci ustawiani są w jednej, tej samej kolejce do punktu pobrań. Niezależnie od tego, czy umawiali się przez internet, czy osobiście.

Lepsze jest wrogiem dobrego - ta maksyma, zdaniem naszej czytelniczki, odnosi się do systemu internetowej rejestracji w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brud.

Dzisiaj o 6,30 stanąłem w kolejce po numerek i zauważyłem, że korytarz przed wejściem do rejestracji, chyba od kilku dni nie był sprzątany. Brud niewyobrażalny. Czy UCK nie zatrudnia ludzi do sprzątania?

i na ciebie przyjdzie kolej bycia emerytką. a poza tym trzeba znać swoje prawo! Kobiety ciężarne są przyjmowane poza kolejnością!

Ustąpcie miejsca profesjonalistom

W sprawnie zarządzanej firmie, gdzie najważniejszy jest klient, odpowiedzialne osoby poproszone by były o poszukanie sobie odpowiedniejszego do swoich umiejętności zajęcia !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wydaje mi się, że opinia anonima o pacjentach leczących się na NFZ jest krzywdząca. Czy anonim uważa, że tylko płacący za badania pracują, a cała reszta to obiboki lub emeryci? Przecież Oni również w większości pracują.

Słoń wierzchem jeździ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest jeszcze punkt pobrań na Klinicznej z mniejszymi kolejkami

niekoniecznie wszyscy muszą być w UCK

Tęsknota...

Kiedyś na Zaspie, dla tych, którzy płacili był oddzielny gabinet pobrań. Kolejka rozkładała się na 2
i było ekstra...

ta reklama najlepsza

i tu i teraz mamy reklamę

spoko spoko - dla kadry "zarządzającej" na wypłate i premie starcza

a dla pielęgniarek...jakoś...tak...no nie bardzo

A największą porażka to neurochirurgia. Pie****olą na potęgę. Pseudo specjaliści. Potem ludzie naprawiają, to to im spieprzyli w uck, w innych ośrodkach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam to rozwiązanie wszystkim niezadowolonym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Centrum Medycyny Inwazyjnej

Jedno wielkie nieporozumienie, dziadostwo to mało powiedxiane, jednak w mniejsxych osrodkach wygodniej się leczyć. Dodzwonić się ni mozna, koljki fo lekarzy bez umawiania na konkretna godzine, trzeba przyjsc w danym dniu i odstać kilka godzin a parking 8 zl za godz. To lepiej bez stresu pojsc prywatnie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy jesteś pewna, że nie podrzuca żadnych badań do UCK i wszystkie badania wykonują sami? Słyszałem co innego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bzdury. Po co dwie kolejki do rejestracji, skoro wchodzicie do rejestracji o określonej godzinie? A na tą samą godzinę umówione są tylko dwie osoby. O ile wiem system się nie zmienił tylko mniej jest osób pobierających krew.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

narzekanie i krytykanctwo

Ludzie opamiętajcie się z ta krytyką, sami znawcy logistyki zarządzania itp. Nie dbają latami o siebie, palą papierosy, otyli ...a oczekują od pracowników ochrony zdrowia cudów...jak mają usprawniać systemy jak na wszystko brakuje pieniędzy. Wszyscy pracownicy z ochrony zdrowia winni pracować za darmo i być na każde skinienie również za darmo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

W laboratorium UCK jest najszersze spektrum możliwych badań, a do tego mają one opinię najbardziej wiarygodnych. Cena nie ma nic do rzeczy, liczy się możliwość wykonania i wiarygodność. Morfologię i typowe parametry mogę oznaczyć sobie gdziekolwiek, ale bardziej skomplikowaną diagnostykę warto powierzyć UCK. I o tym jest mowa.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

takie jest zarządzanie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja stałe rejestruję się do laboratorium w uck przez internet i jestem zadowolona,że nie muszę długo czekać.Czasami były nieporozumienia z oczekiwaniem,ale wówczas wchodziłam do gabinetu i zostałam przyjęta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry