Widok

Co daje internetowa rejestracja w Laboratorium UCK? Zdaniem pacjentów niewiele...

Opinie do artykułu: Co daje internetowa rejestracja w Laboratorium UCK? Zdaniem pacjentów niewiele....

Do Laboratorium Uniwersyteckiego Centrum Klinicznego możemy umówić się przez internet. Co nam to da? Zdaniem pacjentów niewiele. Po odejściu od rejestracji, gdzie podaje się skierowanie, płaci za badania oraz odbiera probówki, pacjenci ustawiani są w jednej, tej samej kolejce do punktu pobrań. Niezależnie od tego, czy umawiali się przez internet, czy osobiście.

Lepsze jest wrogiem dobrego - ta maksyma, zdaniem naszej czytelniczki, odnosi się do systemu internetowej rejestracji w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale za to jest postęp, technologia i zrobiło się tak jamerykańsko.

Dajmy każdej sprzątaczce po tablecie i przenieśmy ich pracę na wyższym poziom technologiczny !
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tam zawsze był Sajgon, umowiony czy nie trzeba się na czekać

Fakt że umówiony czeka trochę mniej :)
Teraz jedyną opcje to powiększyć punkt pobrań, bo jak widać nie daje rady
popieram tę opinię 63 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najbardziej wkurza to

że człowiek przychodzi na badania prywatnie, przed pracą, zostawia 200-300 zł, a musi walczyć o miejsce w kolejce i stać razem z tymi, którym nie spieszy się do żadnej pracy, a badanko opłaca NFZ. Rejestracja internetowa do pełnego zakresu usługi mogłaby częściowo zniwelować opisaną niedogodność.
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 47

Rotfl.

Znaczy w internecie rejestrujemy się do rejestracji fizycznej?

I ten dyrektor mówi z poważną miną, że to jest jakaś wartość dodana? Świetnie zarządzacie tym UCK, że są zapisy na miejsca kolejkowe.
popieram tę opinię 112 nie zgadzam się z tą opinią 2

za mało stanowisk do pobierania

co do on-line, to można rozszerzyć również na pobranie, ale i tak jakieś zamieszanie będzie.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

To prwie jak kubić bilet na SKM skasować i zapłacić mandat za brak biletu:)

Niech żyje technika w Polsce:) Minister Szyszko zadba aby było drewniano nie murowano:)
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 12

Nie ma takiego omijania se kolejki.

Swoje trzeba odstac, to ze sie ma komputer i internet nie znaczy, ze sie jest lepszym.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 32

"To jest właśnie wartość dodana"

W UCK wszystko jest na styk....Zarząd UCK jest świadomy...
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 1

xxx

a NFZ, to niby za darmo działa, my tez płacimy. Za darmo, to jedynie śmierć po nas przyjdzie, i po Ciebie i po mnie.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 9

A co ma Szyszko do tego?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Emeryci

Bedąc w zaawansowanej ciąży i robiąc laboratorium za kasę też przyszlo mi się czekać w wielkiej kolejce. To jest chore. A najwięcej zawsze wykłócają się emeryci i oni zawsze mają najwięcej do powiedzenia.
popieram tę opinię 68 nie zgadzam się z tą opinią 19

Cwaniactwo UCS i tyle..

Skoro umozliwiaja platne badania to powinni uwzglednic to w grafiku punktu poboru krwi, nie chca to niech utrzymuja sie z NFZu.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

logistyka

Najlepsza ta wartość dodana
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0

co to jest

UCS????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

W opisie i tak daje więcej niż naprawdę. Nie raz rejestrowałem się internetowo, by widzieć, jak ludzie, którzy przyszli po mnie są już obsłużeni. Powód? Zarejestrowany internetowo, tak jak podaje artykuł, i tak musi przecież podejść odebrać potrzebne rzeczy z rejestracji. W końcu wziąłem bilet na miejscu i jak wychodziłem, to mojego jeszcze nie było. Same panie przyznały, że nie warto, bo przecież nie trzeba internetowego brać.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doczytaj sobie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

juz sie w zyciu nastali

blisko do konca to szkoda zycia marnowac nA STANIE W KOLEJCE
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15

Dzisiejsza obserwacja w punkcie przyjęć

W dniu dzisiejszym byłam na pobraniu krwi kolejka do rejestracji jak zawsze, ale Panie w rejestracji bardzo szybko obsługiwały natomiast kolejka do pobrania masakra stałam godzinę z numerem 12 Jedna osoba do 7:15 pobierała krew,koleżanki co chwilę przychodziły widać spóźnione i nie bardzo spieszyły z pomocą. Na tablicy na przemian wyświetlały się numery A i B. Jeśli punkt jest czynny od 6:15 gdzie zgłasza się najwięcej pacjentów to powinna być zwiększona ilość personelu i do rejestracji i do pobierania lub zmiana godzin pobierania bo rozumiem, że nie każdy z pracowników może dojechać tak szybko do pracy.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry