Widok

I bedzie teraz takie male sopockie Goldinggate.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WSZYSKIE ZWIERZĘTA SĄ RÓWNE

...ale niektóre są równiejsze!

KRANOWSKI mafioso

od lat w Sopocie panuja przestepcze uklady jesli chodzi o inwestycje budowlane, korupcja Karnowskiego i kolezkow jest gleboka. obaczymy jak PiS sie wykaze w czyszczeniu tej systuacji

Co dalej z karczmą Godding?

Opinie do artykułu: Co dalej z karczmą Godding?.

Prezydent karze urzędników, inspektorzy nadzoru budowlanego zapowiadają ukaranie inwestora. To konsekwencje opisanych przez nas kontrowersji związanych z budową w sopockim lesie.

Trzykondygnacyjny lokal do organizacji imprez integracyjnych i wesel w projektach przedstawiany był jako wiata dla turystów. Najważniejsze formalności dla prywatnego inwestora (pozwolenie na budowę i uzgodnienia z dyrekcją parku) załatwili sopoccy urzędnicy z Zarządu Dróg i Zieleni. Odkryliśmy też, że w ...

To tylko jedna z wielu bulwersujących spraw e naszym mieście

"Ta sprawa jakoś mi umknęła"... tak, Sopot jest wielomilionową metropolią, biedni członkowie zarządu miasta nie nadąrzają za powstającymi jak grzyby po deszczu 3- kondygnacyjnymi budynkami... przeciez w Sopocie rocznie powstają setki takich budynków...:) A poważnie... w Sopocie pełnię władzy sprawuje PO (większość w radzie i prezydent), komisja rewizyjna nie jest zwoływana od miesięcy a interesy robią głównie krewni i znajomi królika... "Prezydencie Tusku- Człowieku z Zasadami" może już czas zesłac kogoś za karę do Parlamentu Europejskiego...jak piskorskiego w Wa-wie??!!

ps.

"(...) nie miałem pełnej wiedzy na ten temat" - drogi prezydencie Jakubowski, my miszkańcy tego miasta sowicie wynagradzamy Twoją pracę... może już czas... na zmiany??????

mafia ....gnoje !

koledzy -kolegom, z kolegami i poprzez "przyjazn"..
Ciekawe za ile?

gdzie jest prawooooooo??????

biurokraci wala podatnikow.JAK MOZNA budowac cos na co nie ma pozwolenia. a urzednicy miejscy wojewodzcy udaja ze tego nie widza bo wzieli w lape STOP DLALAMANIA PRAWA , ZAMKNAC TEN LOKAL ZROWNAC Z ZIEMIA DLA PRZYKLADU. KORUPCJE KARAC, WYZUCIC TYCH BIUROKRATOW Z ROBOTYYYYY.

ALE CYRK

TE KARY WASZE TO TYLKO CZYSSZCZENIE PAPIEROW . TE WASZE PRAWO TO JEST MNIEJ WARTE NIZ PAPIER TOALETOWY. ZA PIENIADZE KSIADZ SIE MODLI ZA PIENIADZE LUUUUUD SIE W KARCZMIE PODLI.CIEKAWE KIM TEN FACIO JEST CO JEST WLASCICIELEM TEGO [PRZYBYTKUUUUUUUU

Mecenas...

nie pytaj bo możesz przestac spać spokojnie!

mecenas

chcesz mnie poznac?

Uchuuu. Będzie dym.

PiS dobiera się pupilkowi PO Karnowskiemu do zadka. To się odbije echem w Warszawie jak nic.
Grzegorz Strzelczyk na prezydenta Sopotu! Odświeżyć kolesia, wygrzebać spod stosu butelek po gorzale, przebaczyć. Alternatywnie może być Kurski. Już ten dokopie się, że pradziad Karnowskiego służył w Reichswerze.

Bawiłem w Goddingu...

na imprezie "szkoleniowo - integracyjnej" - szkolenie wypadło miernie, ale za to zinttegrowałem się, że hoho!
Lokal swietny, bardzo klimatyczny, a ta lokalizacja! Aż cięzko pomysleć, że to 200 m od Niepodległosci!
Ktos miał fantastyczny pomysł na knajpę i jeszcze większą fantazję, żeby postawić COS TAKIEGO, jako wiatę dla turystów!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Było SUPEEEER

A ja sie tam bawiłam, fajny lokal, miła obsługa, polecam innym. Warto tam zajrzeć.....

W drugiej turze wyborów prezydenckich, w Sopocie na Lecha Kaczyńskiego głosowało 62% uprawnionych, pomimo tego, że Sopot właśnie POstrzegany jest jako matecznik PO.
Nadgorliwy JK, kiedy tworzyła się Platforma "użyczył" nawet na bardzo korzystnych, bo za darmo, lokalu dla tworzącego się właśnie "Nieszczęścia dla POlski". Widać, że i sopocianie dostrzegają konieczność przewietrzenia lub przynajmniej przyjrzenia się bliżej pracy sopockich prezydentów. POzycja JK, po jego wyraźnej deklaracji za D. Tuskiem, nie wygląda interesująco, aleć i Tego i Tego wybieraliśmy Osobiście, zatem POczekajmy.

62% w Soocie dla Kaczyńskiego?! Hm.....

http://www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/226401.htm

już komuś przeszkadza

Widziałem tę budowlę w weekend i nie dostrzegłem dysonansu w krajobrazie, a wręcz przeciwnie. Więcej takich "samowolek" w sopockich lasach tylko je uatrakcyjni. Kiedyś "Wielka Gwiazda" nikomu nie przeszkadzała - dzis trudno znależć ślady po fundamentach. A prawo - wiadomo, że w tym żałosnym kraju jest popaprane jak i jego włodarze.No ale chyba, jak wynika z historii, tak było i będzie.

maniek
Ta informacja pochodzi z wczorajszej "Panoramy", to co widać pod Twoim linkiem, to faktycznie coś zupełnie innego.
hmmm?? Czyżby były dwie listy i dwa wyniki:-)
do góry