Odpowiadasz na:

Re: Co dziś na obiad cz. 23 - wiosenno-letnia :)

O jeju Aga jakie pyszności:) Uwielbiam takie żarcie.

u nas robi Bolo małosolne,najlepsze jakie jadałam.kupił takie specjalne gliniane naczynia,potem jak ich się nie zje robią się... rozwiń

O jeju Aga jakie pyszności:) Uwielbiam takie żarcie.

u nas robi Bolo małosolne,najlepsze jakie jadałam.kupił takie specjalne gliniane naczynia,potem jak ich się nie zje robią się koszone,ale rzadko coś zostaje.

Dziś grillowanie,przyjezdza kolega z lat szkolnych i będzie mi sesję robił.

a na grilla wszystko,począwszy od karkówki,żeberek,kaszanki,pieczarek,szaszłyków i ryb,itd.

zobacz wątek
12 lat temu
~czekolada-chili

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry