Re: Co dziś na obiad cz. 28 - zimowa:-)
U mnie dzisiaj chińszczyzna ale Uncle Bens za słoika z piersiami z kaurczaka bo bardzo lubimy:) młodej zrobiłam ryż po chińsku Knora z czerwona papryką, porem i jajkiem:) Ja udka takie wytrybowane...
rozwiń
U mnie dzisiaj chińszczyzna ale Uncle Bens za słoika z piersiami z kaurczaka bo bardzo lubimy:) młodej zrobiłam ryż po chińsku Knora z czerwona papryką, porem i jajkiem:) Ja udka takie wytrybowane kupuję na Hali w Gdańsku, faszeruje najczęsciej surowym mielonym z podsmażonymi pieczarkami z cebulką,natka pietruszki, czsami dodaję czerwoną paprykę świeżą w kosteczkach, mieszam razem i faszeryję udka i do piekarnika:) latem do mielonego dodawałam kurki też przesmazone na maśle z cebulką, też była pychotka:)
zobacz wątek