Re: Co dzisiaj na obiad? Cz. 37 październikowa
Ugotowalam zieloną fasolka szparagową, utarlam kilka ząbków czosnku, skorzystałam z carpaccio z indyka, takiego gotowego,bo miałam w lodowce, carpaccio kroilam na centymetrów kawałki, lekko...
rozwiń
Ugotowalam zieloną fasolka szparagową, utarlam kilka ząbków czosnku, skorzystałam z carpaccio z indyka, takiego gotowego,bo miałam w lodowce, carpaccio kroilam na centymetrów kawałki, lekko przysmazylam, odlalam z niego wodę i dolalam troszkę oliwy, do tego wrzucilam czosnek i chwileczke potrzymalam na ogniu. Makaron oddcedzilam i wrzucilam do tego całość z patelni, dolewajac jeszcze oliwy i dokładając fasolka szparagową i tak wymieszalam, doprawilam sola i pieprzem i jest;-) smaczne wyszło;-)
zobacz wątek