Re: Co dzisiaj na obiad? cz.33 czerwcowo-lipcowa:)
heh, ja jestem chudzielec, więc z dietami nie miałam styczności, to nie pomogę:)
agusia likierek jaki ja robię i moge polecić to karmelówka, mleko kondensowane słodzone gotujesz na...
rozwiń
heh, ja jestem chudzielec, więc z dietami nie miałam styczności, to nie pomogę:)
agusia likierek jaki ja robię i moge polecić to karmelówka, mleko kondensowane słodzone gotujesz na karmel (lub już gotowe kupujesz), do tego 0,5 lub 0,7 czystej wódki, 3-4 łyżeczki czubate kawy rozpuszczalnej mieszasz w pół szklanki wrzatku, studzisz, wszystko razem mieszasz z wodką i karmelem (blenderem/mikserem, stopniowo dolewac wodke, zeby grudy sie nie robily)..wychodzi pychota:) tylko trzymac trzeba w lodówce, no i najlepsze po 12 godz:)
a z domowych trunkow, popijamy dzis winko ryzowe, slodziutkie, bardzo dobre:)
zobacz wątek