Re: Co dzisiaj na obiad? cz.33 czerwcowo-lipcowa:)
Aga - ten ryż jasminowy(do mielonych) podsmażasz przed gotowaniem czy nie?
Megiii - no wreszcie wróciłaś ;P
Przed chwilą skończyłam robić likier :))))))) jest pyszny...
rozwiń
Aga - ten ryż jasminowy(do mielonych) podsmażasz przed gotowaniem czy nie?
Megiii - no wreszcie wróciłaś ;P
Przed chwilą skończyłam robić likier :))))))) jest pyszny :)))) przerobiłam Whisky na likier ;P przy okazji kupowania puszki kajmaku Gostynia mocno się zdziwiłam... wiecie, że wypuścili teraz wersję waniliową? Mało tego - mają też śmietanę kremówkę czkoladową! gotową do ubijania :P Pierwszy raz widziałam te cuda :]

Na obiad ziemniaczki, marchewka z groszkiem i wczorajsze piersi po żydowsku :] tyle mi wyszło, że są na 2 obiady ;)
zobacz wątek